Alexandra Stan a părăsit aseară show-ul Masked Singer România! Artista s-a ascuns sub masca Iepurelui

Alexandra Stan a părăsit aseară show-ul Masked Singer România! Artista s-a ascuns sub masca Iepurelui

Aseară, fiecare mască a pregătit momente incendiare și indicii care să-i ajute pe detectivi să afle ce vedete își ascund identitatea în cel mai spectaculos show de divertisment.

În urma duelurilor dintre Panda, Leoaica și Vulpoi vs. Iepurele, Căpcăun și Corb, Panda și Iepurele au trăit emoțiile deciziei finale, iar cel din urmă fiind nevoit să-și dea masca jos. Show-ul Masked Singer România a fost lider de audiență.

Vineri seară, o nouă demascare a avut loc la Masked Singer România. În urma duelurilor, publicul și detectivii au votat, iar masca ce a strâns cele mai puține voturi a trebuit să-și arate adevărata identitate.

Iepurele este cel care a părăsit show, sub masca acestuia ascunzându-se cântăreața Alexandra Stan, așa cum Inna și Horia Brenciu au bănuit.

Fiind cântăreață știu ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor, să ai coregrafii, să dansezi, dar niciodată nu am știut ce înseamna ca oamenii să te aprecieze doar prin prisma show-ului și nu neaparat a felului în care arăți. Mi-am dorit foarte mult să văd reacția oamenilor și asta a fost scopul participării mele în emisiune. A fost o manifestare de forțe la Masked Singer România și chiar mi-a făcut mare plăcere. O să-mi fie dor! Mi-a plăcut foarte mult toată secretomania, faptul că nu știe nimeni, nici familia mea n-a știut, nici prietenii mei n-au știut, nici nepoții. Probabil că ei sunt cei mai uimiți și fericiți văzându-mă acum. A fost foarte greu pentru mine să țin ascuns pentru că eu nu sunt o persoană secretoasă”, a spus aceasta imediat după demascare.  

Show-ul Masked Singer România a fost lider de audiență și a înregistrat 6.8 puncte de rating și 21.1% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6 puncte de rating și 18.4% share. La nivel național, aproape 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea în fiecare minut.

Săptămâna viitoare se vor duela Căpcăunul, Leoaica, Corbul, Vulpoiul și Panda pentru a-și asigura un loc în Marea Finală Masked Singer România și pentru a avea șanse să pună mâna pe trofeul care va desemna cea mai iubită mască. O nouă ediție a celui mai tare show de entertainment este vineri, de la ora 20:30, la PRO TV.  

Masked Singer România - Cel mai tare show de entertainment!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni