Codin Maticiuc, despre calitățile care îl recomandă pentru rolul de detectiv la Masked Singer România

Codin Maticiuc, despre calitățile care îl recomandă pentru rolul de detectiv la Masked Singer România

PRO TV aduce în această toamnă cel mai spectaculos show de televiziune al momentului: Masked Singer România. 

Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, 12 vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, indentitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un bad boy, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, el va încerca să afle cine se ascunde în măști și prin prisma informațiilor pe care le deține despre toate vedetele.

"Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de > și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!", a spus Codin Maticiuc

Din grupul de detectivi mai fac parte Ana Morodan, Inna și Horia Brenciu. Aceștia vor să ghicească ce personalitate publică se ascunde în spatele maștii, ajutați fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. 

Vezi în materialul VIDEO de mai jos care sunt calitățile care îl recomandă pe Codin Maticiuc pentru rolul de detectiv la Maskerd Singer România.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni