• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Elena Băsescu a fost cea care și-a ascuns identitatea în costumul Unicornului: "Mi-ar fi plăcut un duel cu Leoaica"

Elena Băsescu a fost cea care și-a ascuns identitatea în costumul Unicornului: "Mi-ar fi plăcut un duel cu Leoaica"

Elena Băsescu a fost cea care s-a aflat în costumul Unicornului. A acordat un interviu exclusiv pentru PROTV.RO despre experieța sa la Masked Singer România. 

Spune-ne cum a fost această experiență pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măștii?

La început, eram convinsă că va fi mai uşor să dansez decât să cânt. Însă datorită vocal couch-ului meu, Crina Mardare, care m-a antrenat în această perioadă, am ajuns la sfârşit să mi se pară mai uşor să cânt decât să dansez costumată în unicorn. Acest progres evident este meritul exclusiv al doamnei Mardare. 

Ştiu că poate telespectatorii văd doar partea de show, dar adevărul este că a fost nevoie de foarte multe ore de repetiţii la studio alături de Crina Mardare pentru a cânta cele trei piese la un nivel atât de bun. Şi-i mulţumesc foarte mult pentru răbdarea sa şi efortul pe care l-a făcut cu mine. 

Fii Masked Singer! Participă la concursul nostru și câștigă cele mai spectaculoase măști

Mai mult decât atât, recunosc că nu mă așteptam la această rigoare absolută. Realmente, în jurul nostru, al concurenților, se construise un zid de netrecut. Nu umblam niciodată fără mască, nepăziți și nu aveam voie să vorbim cu nimeni. Nu o dată m-am simțit ca într-un film cu agenți FBI și programe de protecție a martorilor. 

Am apreciat acest nivel de profesionalism dus la extrem și acum, că s-a încheiat, pot să privesc puțin mai detașat această experiență și îmi dau seama că a fost, cu adevărat ceva extraordinar.

Cum te simți acum că ai ieșit din concurs? Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi?

Mă bucur, în primul rând, că am ajuns până în această etapă. Consider că este o performanţă, dar mi-aş fi dorit să mai rămân în concurs. Înţeleg însă că, la fel ca în politică, votul este suveran. 

Din unele prestaţii ale contracandidaţilor mei, pe care le-am urmărit pe monitor înainte să intru în scenă, mi-am dat seama, din dezinvoltura lor pe scenă şi interpretarea melodiilor, că unii dintre ei sunt artişti de meserie obişnuiţi să presteze în faţa publicului. 

Masked Singer România: "Trebuie să intuiesc cine ești, dar nu-mi dau seama." Detectivii, puși în dificultate de Unicorn

Nici noi, cei din concurs, nu știam cine ne sunt contracandidații, așa că nu am știut cu ce șanse pornesc la drum, cât de talentate ar putea fi celelalte personaje, cât de relaxate, ca prezență scenică. Deci, a fost o adrenalină permanentă și pentru noi. Cred că mi-ar fi plăcut un duel cu fiecare dintre celelalte măști pentru că eram personaje atât de diferite, încât orice combinație în duel ar fi fost spectaculoasă pentru telespectatori. 

Nu pot să aleg o mască preferată. Fiecare costum mi s-a părut senzaţional în felul lui. Nu doar că era aproape imposibil să îți dai seama cine se afla în spatele lor, dar erau realizate cu o migală și o atenție la detalii cum rar mi-a fost dat să văd. Atât doar că era mai greu de dansat într-un costum precum Unicornul care presupunea prezenţa unei imense şi foarte grele crinoline. Şi, pe deasupra, aveam şi o mască foarte înaltă. 

Dacă ar fi să aleg, mi-ar fi plăcut un duel cu Leoaica. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni