• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Jorge, despre Masked Singer: "Curiozitatea m-a măcinat zilnic. Cine se află în spatele măștii? - aceasta e întrebarea"

Jorge, despre Masked Singer: "Curiozitatea m-a măcinat zilnic. Cine se află în spatele măștii? - aceasta e întrebarea"

Jorge, despre Masked Singer: "Curiozitatea m-a măcinat zilnic. Cine se află în spatele măștii? - aceasta e întrebarea"

În această toamnă, PRO TV aduce cel mai spectaculos show de televiziune al momentului: Masked Singer România. 12 vedete autohtone intră într-o competiție muzicală, costumate din cap până-n picioare, și încearcă să țină ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. 

Ați râs împreună cu ei, ați dansat pe muzica lor, îi urmăriți pe rețelele de socializare și vă lăsați inspirați de ei, i-ați aplaudat la fiecare competiție sportivă în care au reprezentat România și v-ați bucurat de fiecare dată pentru reușita lor. De această dată, vedetele au acceptat să nu spună nimănui că fac parte din acest show, să renunțe la celebritate și să însuflețească un personaj extravagant, într-o mască ce nu lasă descoperit niciun centimetru pătrat de piele, doar pentru a fi parte din fenomenul mondial Masked Singer.

Jorge, prezentatorul show-ului, ne spune câteva lucruri despre ce vor vedea telespectatorii în această toamnă, la PRO TV: ”Misterios, ireal și iubibil, așa aș descrie ce urmează să vedeți în această toamnă la PRO TV, în emisiunea Masked Singer România. Un nou show de televiziune care va demasca celebrități cu o identitate ascunsă față de detectivii Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan, față de mine, public și telespectatori. Eu, pe scenă, sunt cel mai apropiat de măști și mi s-a încrețit mintea de la atâta ghicit. Într-o ediție am impresia că e cineva sub mască, iar în următoarea, un mic indiciu îmi spulberă toate socotelile și o iau de la capăt. Curiozitatea m-a măcinat zilnic, la fiecare filmare și sunt convins că pariurile vor începe încă de la prima emisiune. Cine se ascunde în spatele măștii? – aceasta e întrebarea pe care toată lumea o va avea pe buze toamna aceasta. Masked Singer România e un show care va stârni discuții celor de acasă - între telespectatori, între copii, părinți și bunici.”

Masked Singer România este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni