Leoaica și Panda, indicii prețioase pentru detectivii Masked Singer! Cum au reacționat aceștia?

Leoaica și Panda, indicii prețioase pentru detectivii Masked Singer! Cum au reacționat aceștia?

Vă era dor de focoasa Leoaică sau de simpaticul Panda? Vă dăm întâlnire cu ei în această seara, de la 20.30, pe PRO TV. Detectivii Masked Singer România au o misiune complicată, însă îndrăgitele personaje le sar în ajutor cu indicii prețioase. 

Leoaica sau Regina Junglei, așa cum îi place să i se spună, este o apariție pe scena de la Masked Singer România. Îi place să fie admirată, așa că înainte de a urca pe scenă are grijă să arate impecabil. Pentru a le mai ușura misiunea detectivilor, Leoaica a făcut câteva mărturisiri despre relația pe care o are cu tatăl ei, dar și aptitudinele pe care le-a deprins în lipsa lui. 

“Prima piesă pe care am cântat-o vreodată a fost cadoul meu pentru Regele Leu. Am plîns în hohote, și el, și eu. Am realizat atunci că lacrimile sunt cuvintele pe care inima nu le-a putut rosti. De-a lungul vieții mele, tatăl meu a fost o prezență constantă, chiar dacă era mai mult plecat. (...) În lipsa lui am învățat să devin o femeie independentă, care știe să bată cuie, să schimbe becuri, să taie lemne, să nu aibă nevoie de un mascul în viața ei”, spune mândră Leoaica. 

Mai multe imagini cu Leoaica și Panda de pe scena Masked Singer România în galeria foto de mai jos

Tot mândru a urcat pe scenă și simpaticul Panda. “Sunt mai determinat ca niciodată să-i eclipsez pe ceilalți concurenți. Atuul meu este că am acumulat informații prețioase de la starurile internaționale pe care le-am cunoscut. De la ei știu că primul contact pe care îl ai cu publicul este cel vizual și am învățat o lecție: Înainte de a intra pe scenă niciun fir de blană nu are voie să nu strălucească”, spune Panda în timp ce se admiră în oglindă. Vocea și blana fără cusur l-au dus pe pufos în semifinală. 

Panda, Leoaica, Căpcăunul, Vulpoiul și Corbul se duelează în seara asta pentru un loc în Marea Finală Masked Singer România. 

Vezi în video-ul de mai jos ce indicii le-au oferit Leoaica și Panda detectivilor Masked Singer România





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni