• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Leoaica, Vampirul, Căpcăunul, Monstrul, Iepurele și Corbul vor face spectacol diseară, de la 20:30, la Masked Singer

Leoaica, Vampirul, Căpcăunul, Monstrul, Iepurele și Corbul vor face spectacol diseară, de la 20:30, la Masked Singer

Leoaica, Vampirul, Căpcăunul, Monstrul, Iepurele și Corbul vor face spectacol diseară, de la 20:30, la Masked Singer

Cel mai excentric show din istoria televiziunii revine în această seară cu o nouă ediție. Poți recunoaște vedetele tale preferate doar după voce? Aflăm împreună astăzi, de la ora 20:30, la Masked Singer România, când pe scenă vor urca alte șase măști. 

12 vedete au acceptat provocarea de a da viață unor personaje fantastice, ascunse în măști spectaculoase, costumate din cap până-n picioare, fără ca nimeni să știe cine se ascunde sub. Cu identitatea lor atent protejată, atât pe scenă, cât și în afara ei, vedetele vor cânta și se vor duela pentru a-i ține pe curioși departe de secretul lor. 

În această seară, șase măști noi se vor duela în cel mai misterios concurs TV: Leoaica și Vampirul, Căpcăunul va întâlni Monstrul, iar Iepurele va trebui să-i țină piept Corbului. La sfârșitul serii, cel care va aduna cele mai puține voturi, se va demasca și va fi eliminat din concurs. 

Nu uita de concursul nostru. Detalii în video de mai jos

”Cei șase care se vor duela în această seară sunt oameni celebri, îi știe o țară întreagă, dar în show-ul nostru sunt atât de bine protejați încât nimeni n-are nici cea mai vagă idee despre cine se ascunde sub măști. Știm doar că celebritățile sunt din toate domeniile. Ne putem întâlni cu actori, campioni mondiali sau olimpici, cântăreți, medici, interpreți de muzică populară, etc. Cine știe? Poate fi oricine!”, spune Jorge, prezentatorul emisiunii. 

Indiciile măștilor îi vor pune la treabă pe cei patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. În încercarea de a descoperi ce vedete se ascund în măști, cei patru se vor lupta în nominalizări, iar printre propunerile lor se vor regăsi: Alina Eremia, Kira Hagi, Andreea Esca, Elena Băsescu, Ana Baniciu, Elena Gheorghe, Alexia Eram, Karmen, Smiley, Florin Piersic, Adrian Nartea, Dan Bălan, Marius Manole, Killa Fonic sau Joseph Hadad. 

Una dintre cele șase măști va ieși din competiție și va trebui să-și dezvăluie identitatea. Care va fi aceasta vedem astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Masked Singer România - Cel mai tare show de entertainment!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni