• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Tigrul de la MASKED SINGER ROMÂNIA este FEIHONG BASIGU: "Mă pregăteam deja cu melodii în franceză și italiană"

Tigrul de la MASKED SINGER ROMÂNIA este FEIHONG BASIGU: "Mă pregăteam deja cu melodii în franceză și italiană"

După ce a ridicat publicul în picioare cu prestația sa pe melodia Gangnam Style, Tigrul a fost cel care a părăsit emisiunea MASKED SINGER. X a fost cel care s-a demascat, iar PROTV.RO a obținut un interviu în exclusivitate despre experiența sa în emisiune.

Spune-ne cum a fost această experiență pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Ha ha, daca am simtit atmosfera si intr-o masca in care nu prea vedeam mare lucru, inseamna ca baietii de la Masked Singer au facut o treaba buna! De cand cu experienta de la Vocea Romaniei din 2018, dor mi-a fost sa mai ridic publicul in picioare si clar, e un pic de nostalgie la mijloc. Iar acum mi s-a mai dat o ocazie sa fac asta, si m-am bucurat enorm ca tot am reusit ceva acolo, si sunt foarte flatat ca s-au gandit la mine, sa fiu participant pentru emisiunea asta. 

In masca vezi printr-o plasa (din gura tigrului cu miopie, in cazul meu) lumini stralucitoare, un public extrem de entuziasmat si 4 jurati curiosi si sociabili. Ah, ca sa nu mai zic de Inna...

Fii Masked Singer! Participă la concursul nostru și câștigă cele mai spectaculoase măști

Cum te simti acum ca ai iesit din concurs? Cu ce alte masti ai fi vrut sa te duelezi?

Eram putin dezamagit, nu pentru faptul ca iesisem din concurs ci ma pregatisem deja pentru urmatoarele etape, cu melodii in franceza si italiana si nu am apucat sa fac niste experimente pe ele. Dar s-a dus starea asta amara dupa o zi, ca pana la urma, te bucuri de experienta in totalitate. Te motiveaza! Daca tot am avut initiative de genul, poate incep sa fac si eu ceva pe cont propriu... Cine stie? As fi vrut clar cu domnisoara Capcaun sau domnul Vulpoi, sunt printre preferatii mei si niste oponenti absolut puternici. 

Prezenta ta in emisiune a fost un secret si pentru cei apropiati. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus cand lipseai de acasa?

Eh, asta a fost partea mai grea... Dupa difuzarea primului episod, multi din jur m-au sunat repede si m-au felicitat, dar trebuia sa zic o gramada de miciuni absolut "incredibil de credibile" ca sa treaca peste. In rest era un pic frustrant, va dati seama, esti pe scena, ai cantat, le-a placut dar nu ai voie sa zici ca de fapt tu esti acolo! Le ziceam celor din jur, "vezi ca ma duc sa fac niste cumparaturi", "ma duc la facultate, iar am toata ziua ocupata, of", cand de fapt eram total camuflat intr-un tigru de categorie grea.

Povesteste-ne cum a fost experienta ”plecatului de acasa” si sosirea la platou. Inteleg ca era o adevarata aventura. – sa povesteasca despre cum faceau sa ajunga la filmari, in siguranta, fara ca nimeni sa stie ca ei sunt. Ca nu aveau voie sa vorbeasca deloc cu soferul, bodyguarzii, ca se schimbau in masina, etc.

Eram atat de flatat incat eram putin jenat, chiar, pentru ca pana si pe Presedintele Iohannis l-am mai vazut pe bicicleta mergand la munca. Iar eu trebuia sa ma imbrac totalmente in negru, acoperindu-mi fiecare bucata de piele (cum vedeti si in spotul publicitar, hanorac negru, cagula, manusi si viziera) in prima masina, dus undeva intr-o padure, 2 masini parcate in paralel, ieseam din masina si eram acoperit cu umbrele negre de catre niste domni fortosi ca din Men in Black, intrand direct intr-o alta masina cu geamuri fumurii... Iti mai venea sa le multumesti acelor domni dupa ce te-au dus din obisnuinta, dar n-aveai voie sa vorbesti cu ei... 

Dezvăluirea Tigrului l-a făcut pe Horia Brenciu să fie și mai confuz: "Am cântat de foarte multe ori pe aceeași scenă!"

Te-ai pregatit intens pentru acest moment. Cat de complicat a fost sa dai viata acestui personaj?

Pregatiri intense prea mult spus, mai degraba m-au ajutat aceste cursuri de canto si sa ma obisnuiesc cu un costum foarte greu. Iar legat de a da viata personajului meu, aveam o mica tehnica: inainte sa urc pe scena, ma uitam in oglinda cu costumul pus si ma gandeam: oare ce impresie transmit cand oamenii vad costumul acesta, si la ce comportament s-ar fi asteptat de la el? A fost usor: esti un tigru, absolut groaznic de rautacios si energic, esti printre cei mai periculosi pradatori din jungla... Dar esti intr-un zoo si toata lumea te iubeste! (sper) Si nu zic, nu doar eu dadeam viata costumului, ci costumul imi dadea si mie o anumita aura de onoare. Va zic, e ceva cu costumul asta si te schimba radical cand esti in el! Pacat ca nu pot sa-l iau acasa.

Poti sa compari aceasta experienta cu ceea ce faci tu in mod normal? A fost mai greu sau mai simplu sa te pregatesti pentru asta?

Cred ca in viata reala sunt putin mai plictisitor decat cum ma vedeti in acest costum, descrierile/indiciiile tigrului au descris in mare parte anumite lucruri din viata reala. In rest, tot cant mult (de obicei cand sunt singur), vorbesc mult si fac cele mai neasteptate lucruri.

Pentru a pregati aceste spectacole, repetam cu tot dragul, pentru ca din prima secunda in care am reintrat in acest platou, am avut parte de un Deja Vu: "Iar sunt aici... Hai sa ne facem treaba atunci". Deci a fost usor, din cand in cand ma mai bantuiau niste amintiri placute de la Voce. Si fix in acea secunda inainte sa urc pe scena, acele emotii ma faceau sa ma simt viu. E absolut cel mai bun dar si cel mai rau sentiment posibil. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni