• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Tigrul, Îngerul, Vulpoiul, Panda și Unicornul îi pun în încurcătură pe detectivi astăzi, la Masked Singer România!

Tigrul, Îngerul, Vulpoiul, Panda și Unicornul îi pun în încurcătură pe detectivi astăzi, la Masked Singer România!

Tigrul, Îngerul, Vulpoiul, Panda și Unicornul îi pun în încurcătură pe detectivi astăzi, la Masked Singer România!

Toată România s-a transformat într-o agenție de detectivi și avem o singură enigmă: cine se ascunde sub aceste măști de la Masked Singer România? 10 vedete au rămas nedescoperite, iar celebritățile fac tot posibilul ca identitatea lor să rămână ascunsă. În această seară, de la ora 20:30, Tigrul, Vulpoiul, Unicornul, Îngerul și Panda vor urca pe scena Masked Singer România și vor încerca să impresioneze încă o dată publicul.

Dacă săptămâna trecută ne-am despărțit de Vampir, sub mască aflându-se Damian Drăghici, și în această săptămână un alt personaj va fi eliminat și va trebui să-și dezvăluie identitatea în fața tuturor. Ana Morodan, INNA, Horia Brenciu și Codin Maticiuc vor fi puși în încurcătură de indiciile pe care măștile le vor oferi în această seară, dar și de momentele pe care acestea le-au pregătit. ”Dar cine e? S-a schimbat total de data trecută!”, va spune INNA la apariția primei măști. Monica Bârlădeanu, Elena Udrea, Oana Zăvoranu, Răzvan Fodor, Smiley, Bogdan Vlădău, Elena Băsescu, Romanița Iovan, Marian Godină, Abi Talent, Tudor Chirilă sau Arsenie (O-zone) sunt câteva dintre numele vehiculate de cei patru detectivi. Dacă vor ghici sau nu, vedem astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Masked Singer. Mai mult LIVE cu Andra Gogan!


Începând din această săptămână, în fiecare vineri, de la ora 20:15, Andra Gogan va fi LIVE pe pagina de Facebook PRO TV și va încerca să pună cap la cap toate indiciile din emisiune, alături de un invitat, dar și să descopere extra informații de la măști. În plus, Andra le-a pregătit fanilor show-ului o mulțime de surprize pe Tik Tok. ”Sunt foarte fericită și onorată să fac parte din acest super proiect: Masked Singer România. Aș putea spune că sunt ca un detectiv în online, unde o să transmitem misterul show-ului de pe TV. În fiecare vineri, vă aștept să aflăm mai multe indicii despre persoanele aflate sub mască, LIVE, pe pagina de Facebook PRO TV!”, a spus Andra Gogan. 

Andra Gogan este una dintre cele mai influente personalități din mediul online, fiind urmărită de peste 6.6 milioane de utilizatori Tik Tok și 1 milion de subscriberi pe Youtube. 

Masked Singer România - Cel mai tare show de entertainment!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni