10 lucruri pe care nu le știați despre Masked Singer

10 lucruri pe care nu le știați despre Masked Singer

În curând, PRO TV va difuza cel mai spectaculos show TV al momentului, Masked Singer România, în cadrul căruia 12 celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. 

Masked Singer România, prezentat de Jorge, este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice și nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. 

Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. 

Formatul a devenit popular în multe țări din lume și iată și câteva lucruri interesante despre cel mai spectaculos show al momentului.

1 Formatul original provine din Coreea de Sud, "King of Masked Singer", lansat în 2015. Show-ul a avut un succes atât de maree încât a fost recreat în China, Vietnam și Thailanda.

2 Spre deosebire de emisiunea din Coreea de Sud, unde concurenții se ascund în spatele unor măști și a unor haine supradimensionate, în ediția din Statele Unite, participanții au costume întregi sub care își ascund identitate.


3 Actorul Ryan Reynold a participat în versiunea sud-coreeană a show-ului. 

În 2018, ca parte a turneului de promovare a filmului său, Deadpool 2”, Ryan Reynolds și-a făcut apariția la emisiunea din Coreea de Sud. Cu o mască de unicorn și o pelerină strălucitoare, Reynolds a interpretat piesa ”Tomorrow” din musicalul ”Annie”. Fanii au fost șocați când acesta și-a scos masca și și-a dezvăluit identitatea. 

4 Concurenții au parte de o întreagă echipă care îi ajută să își facă numărul cât mai bine

Fiecare concurent lucrează cu o echipă de specialiști - antrenori vocali, coregrafi - pentru a-și pregăti numărul, majoritatea dintre aceștia nefiind cântăreți profesioniști.

5 În versiunea americană a show-ului ”Masked Singer”, costumele concurenților sunt prevăzute, pe interior, cu ventilatoare, pentru a-i ajuta pe aceștia să nu încălzească prea tare. 

6 Concurenții sunt nevoiți să poarte măști și în timpul repetițiilor și la proba de costume, astfel încât să-și protejeze identitatea față de oamenii din echipa de producție.  

7 Inclusiv cei din anturajul concurenților trebuie să poarte măști pentru a nu fi recunoscuți 

Prietenii, agenții și rudele concurenților sunt obligați să poarte măști tot timpul în care se află pe platoul de filmare. 

8 Toți cei din public sunt obligați să semneze un contract special. În plus, nimeni nu are voie să asiste la filmări cu telefonul mobil asupra lui. 

9 După ce un concurent este eliminat, acesta este trimis în culise pentru a-i fi retușate machiajul și coafura și abia după aceea își dezvăluie identitatea în fața publicului. 

10 Concurenții nu află cine sunt competitorii lor decât după ce episodul este difuzat la TV.

Foto: Profimediaimages.ro/YouTube



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni