• PRO TV
  • Alina Eremia, ispititoare intr-un costum de baie minuscul. Cum face plaja cantareata din LaLa Band

Alina Eremia, ispititoare intr-un costum de baie minuscul. Cum face plaja cantareata din LaLa Band

Alina Eremia, ispititoare intr-un costum de baie minuscul. Cum face plaja cantareata din LaLa Band

Alina Eremia spune ca a avut probleme cu greutatea, dar acum arata perfect. Cea mai buna dovada, ultima fotografie cu ea ea in costum de baie, la plaja.

Pana sa ajunga sa arate asa, Alina Eremia recunoaste insa ca s-a confruntat, la fel ca oricare alta fata de varsta ei, cu probleme de greutate. Cum a reusit sa scape atunci de kilogramele extra si sa fie in forma maxima pentru fani? 

"Am tinut 3 luni dieta Dukan, care a dat rezultate rapide si in acelasi timp m-a ajutat sa imi creez un regim alimentar sanatos si slab in calorii", a spus ea exclusiv pentru perfecte.




Alina a filmat primul videoclip din cariera solo, pentru "Tu esti vara mea", o piesa dinamica si optimista, perfecta pentru sezonul cald, iar premiera clipului a avut loc la "Happy Hour".

Filmarile au avut loc la Gura Portitei si au durat o zi intreaga, iar vremea a tinut cu tanara artista. “Locatia a fost mai frumoasa decat mi-am inchipuit, sunt convinsa ca vor fi niste cadre spectaculoase in clip. Desi se anuntasera furtuni si ploi, am avut parte de o vreme superba, cu mult soare”, a spus Alina Eremia


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni