• PRO TV
  • Ana Morodan, despre oaza ei de liniște. Locul de poveste în care vedeta se bucură de ospitalitate și servicii impecabile

Ana Morodan, despre oaza ei de liniște. Locul de poveste în care vedeta se bucură de ospitalitate și servicii impecabile

Ana Morodan, despre oaza ei de liniște. Locul de poveste în care vedeta se bucură de ospitalitate și servicii impecabile

La doar 160 de kilometri de București, Ana Morodan a descoperit un loc de poveste, în care liniștea, serviciile impecabile și eleganța merg mână în mână.   

Atunci când vrea să schimbe peisajul urban și să trăiască o aventură la țară, Ana Morodan alege să petreacă câteva zile în localitatea Hărman. 

Aflată în Țara Bârsei, la aproximativ 10 kilometri de Brașov, localitatea este destinația perfectă pentru iubitorii de natură. 

În Hărman, Ana Morodan a descoperit The Good House, o casă de oaspeți unde vedeta s-a bucurat de ospitalitate și momente autentice de liniște.

Aici, gazdele primitoare îți stau la dispoziție, dornice fiind să te ajute să te relaxezi și sa te rupi de rutina zilnică. 

Plimbările cu bicicleta, grădinăritul, mâncarea delicioasă sunt doar câteva dintre atracțiile acestui loc de poveste. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni