Apar noi indicii la Masked Singer România: măștile aduc un obiect personal în fața detectivilor


	Apar noi indicii la Masked Singer România: măștile aduc un obiect personal în fața detectivilor
Citeste mai mult despre: Masked Singer, Vulpoiul Masked Singer,
Autor: Cristina Răceală
Data: 16 Octombrie 2020

Astăzi, de la ora 20:30, noi indicii răstoarnă teoriile detectivilor în cel mai spectaculos show de divertisment: Masked Singer România.

Dacă până acum, măștile aduceau informații despre cariera și viața lor publică, în această seară, fiecare mască va pune pe tavă, în fața publicului, un obiect personal. Acela va fi momentul în care cei patru detectivi își dau seama că sunt în căutarea adevărului pe piste greșite. 

Pe scena Masked Singer România vor urca în această seară: Panda, Iepurele, Leoaica, Vulpoiul, Căpăcunul și Corbul. Reprezentația Leoaicei și obiectul personal pe care aceasta-l va aduce pe scena îi va scoate din minți pe detectivi.

Dacă până acum credeau că sub masca acesteia s-ar putea ascunde Cleopatra Stratan, Lidia Buble sau Alina Eremia, în această seară detectivii recunosc că sunt bulversați de prezența felinei.”Tu ești personajul care a reușit să ne distrugă psihic! Bravo!”, va spune Ana Morodan, în timp ce Horia Brenciu crede că acum ei au nevoie de psiholog: ”Ca să vezi ce joc frumos, în declarațiile ei din edițiile anterioare spunea că a mers la psiholog. Acum e rândul nostru, dragă Leoaică, să mergem la psiholog!”. Ce melodie va cânta aceasta, dar și cu ce obiect personal va reuși să dărâme toate teoriile detectivilor, vedem în această seară.

Cei patru detectivi vor face strategii și vor pune cap la cap toate indiciile adunate până în acest moment, sperând că astfel vor afla ce vedete se ascund sub mască. Marius Moga, Cove, Vali Bărbulescu, Kira Hagi, Cleopatra Stratan, Lidia Buble, Anna Lesko, Alexia Eram, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Dan Bălan sau Randi sunt câteva dintre propunerile lor de astăzi. Dacă vor reuși să se apropie de adevăr, dar și ce mască vor elimina din competiție, aflăm de la 20:30, la PRO TV. 

Masked Singer România - Cel mai tare show de entertainment!

FULLSCREEN
Apar noi indicii la Masked Singer România: măștile aduc un obiect personal în fața detectivilor
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies