• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Are un zâmbet strălucitor și o siluetă de invidiat. Ce nume au dat detectivii după indiciile oferite de Pufos

Are un zâmbet strălucitor și o siluetă de invidiat. Ce nume au dat detectivii după indiciile oferite de Pufos

„Nu m-am așteptat la piesa aceasta la Masked Singer”, a spus Inna când l-a auzit pe Pufos interpretând melodia ”Savage Love” a lui Jason Derulo. Masca i-a cucerit și de această dată pe detectivi, care au mai aflat câteva indicii despre vedeta care se ascunde sub ea. 

„Am multe calități. Mă pricep la engleză, de exemplu. Am făcut o pasiune pentru tot ce reprezintă cultura și civilizația Regatului Unit! Când eram tânără, visam să ajung să studiez la Londra. Hmm..n-a fost să fie. (...)Dansul a fost rampa mea de lansare! Faptul că am două picioare stângi nici n-a mai contat în fața zâmbetului meu năucitor de...strălucitor! (...) M-am consolat cu o carieră de model! Știu, cu formele astea, am un avantaj, mănânc orice! Orice e interzis! Dulciuri, pâine, paste și niciun gram în plus! , a fost o parte din prezentarea Pufosului din această seară. 

Horia Brenciu și-a schimbat opinia de dată trecută, când s-a gândit la o celebră sportivă. Acum crede că sub masca Pufosului se ascunde prezentatoarea Andreea Esca. Iar Mihaela Rădulescu s-a gândit la handbalista Cristina Neagu. Alex Bogdan spune că ar putea fi Anda Adam, iar Inna crede că este actrița Dana Rogoz. 



Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni