Astăzi, 5 măști se luptă în semifinala Masked Singer România!

Astăzi, 5 măști se luptă în semifinala Masked Singer România!

12 măști au intrat în cel mai secretos show de televiziune și au impresionat în fiecare săptămână publicul și juriul. Cinci dintre ele se luptă pentru un loc în Marea Finală Masked Singer România. 

Corbul, Vulpoiul, Leoiaca, Panda și Căpcăunul vor încerca să uimească prin momente spectaculoase și vor aduce noi indicii în această seară, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Cei patru detectivi, Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, scot la iveala noi piste pe care au ajuns în căutarea vedetelor care se ascund sub măștile de la Masked Singer România. Noile indicii pe care acestea le vor prezenta în aceasta seară îi vor încurca teribil. Chiar dacă și-a arătat pasiunea pentru Corb și costumul lui, Ana Morodan va fi cucerită iremediabil de momentul acestuia: ”Ți-am spus vreodată că mie nu-mi plac neaparat oamenii mișto? Mie îmi plac oamenii rari, pentru că atunci când ești rar, ești de neprețuit. Când ești de neprețuit înseamnă că poți să faci ce vrei. Tot ce pot să-ți spun e că nu știu cine ești, dar nici măcar nu mă mai interesează pentru că pe mine m-ai câștigat deja”, îi va spune aceasta. Ce mască va primi cele mai puține voturi și va fi nevoită să-și arate adevărata față vedem azi, la PRO TV. 

Randi, Liviu Teodorescu, Cezar Ouatu, Mihail, Ana Maria Prodan, The Motans, Gigi Becali, Pavel Stratan, Traian Băsescu, Raed Arafat, Mircea Dinescu, Mircea Radu, Vali Bărbulescu, Irina Rimes sau Lidia Buble sunt câteva dintre variantele pe care detectivii le vor spune după ce vor vedea prestațiile măștilor. Dacă vreuna dintre vedetele acestea se ascunde într-o mască vedem astăzi, de la 20:30, în semifinala Masked Singer România. 

#MaskArtChallenge – o nouă provocare Masked Singer pe TikTok!

Comunitatea Masked Singer de pe platforma TikTok e provocată să creeze un video inspirat din cel mai secretos show al momentului, iar cele mai creative dintre ele vor apărea în Marea Finală de săptămâna viitoare. Poate fi un desen inspirat de Panda, un make-up inspirat de costumul fabuloasei Leoaice sau un dans din mișcările ”delicate” ale Căpcăunului. Tot ce trebuie să faci e să-l postezi pe TikTok însoțit de hashtag-ul #MaskArtChallenge și cele mai cool trei dintre ele se vor vedea la TV, în finala celui mai tare show de entertainement. 

Masked Singer România - Cel mai tare show de entertainment!

Vulpoiul și Căpcăunul au noi indicii

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni