• PRO TV
  • Ben Affleck suferă după despărțirea de Ana de Armas. Cum a fost surprins actorul

Ben Affleck suferă după despărțirea de Ana de Armas. Cum a fost surprins actorul

Ben Affleck suferă după despărțirea de Ana de Armas. Cum a fost surprins actorul

Ben Affleck nu are noroc în dragoste! Actorul de 48 de ani și actrița Ana de Armas (32 de ani) s-au despărțit înainte de a aniversa un an de relație. Cei doi s-au cuplat după ce au lucrat împreună la pelicula “Deep Water” și păreau cuplul perfect.

Actorul a fost fotografiat zilele trecute în fața casei sale din Los Angeles, în timp ce ridica o comandă cu mâncare. Imaginile surprinse de paparazzi nu au nimic în comun cu bărbatul desemnat cel mai sexy actor din lume în 2002, ci amintesc mai degrabă de perioada în care se trata la clinica de dezalcoolizare. Ben Affleck a slăbit enorm și părea extrem de obosit și mâhnit. 

Ben Affleck, trist și slăbit după despărțirea de Ana de Armas (FOTO: Profimedia Images)

În presa de peste Ocean, circulă mai multe zvonuri cu privire la motivul care a dus la despărțirea celor doi actori. „Au avut numeroase discuții despre viitorul lor și au decis împreună să se despartă”, a dezvăluit o sursă a revistei People.


Paparazzi l-au fotografiat zilele trecute în fața casei sale din Los Angeles (FOTO: Profimedia Images)

Ziarele scriu că Ana l-ar fi părăsit pe Ben pentru că acesta nu-și mai dorea copii. Ben Affleck are trei moștenitori din căsnicia cu Jennifer Garner. Mai mult, se pare că actrița nu-și dorea să locuiască în Los Angeles, orașul în care trăiesc fosta nevastă și copiii lui Ben.

O sursă apropiată cuplului a declarat că despărțirea a fost de comun acord, iar Ben Affleck și Ana de Armas au rămas în relații bune. Totuși, zilele trecute, paparazzi au fotografiat doi angajați de la salubritate în fața casei lui Ben Affleck. Aceștia au  ridicat din gunoi o figurină de carton cu imaginea Anei de Armas, scrie People. Se pare că actorul ar fi aruncat la gunoi figurina, care era primită în dar de copiii lui chiar de la fosta iubită.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni