• PRO TV
  • Cântărețul brazilian MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Artistul se căsătorise recent

Cântărețul brazilian MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Artistul se căsătorise recent

Cântărețul brazilian MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel. Artistul se căsătorise recent

Veste tristă pentru fanii cântărețului MC Kevin. Artistul  a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel în care era cazat.

Kevin Nascimento Bueno, cunoscut și sub numele de MC Kevin, în vârstă de 23 de ani, a murit duminică după ce a căzut de la etajul 5, de la balconul unui hotel. Cântărețul Brazilian abia se căsătorise, în urmă cu două săptămâni, pe o plajă din Mexic, potrivit dailymail.co.uk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Nascimento (@mckevin)

MC Kevin se afla într-un hotel din Brazilia. Când au ajuns medicii, acesta încă resprina, dar ulterior a murit la spital din cauza rănilor extrem de grave. 

Vestea tragică i-a afectat și pe fanii artistului, care reușea să strângă sute de milioane de vizualizări la videoclipurile sale de pe YouTube: “Omule mi-e dor de tine”, “Eram atât de fericită când îți ascultam muzica, acum sunt tristă că o ascult, nu-mi vine să cred că ai plecat”, “Îmi pare atât de rău încât simt durerea ca și când ai fi fost din familie”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor. 


Soția artistului a postat o imagine alb-negru de la nuntă, cu un mesaj emoționant: "În ziua aia mi-a spus la ureche - Până când moartea ne va despărți. Fericirea a fost scopul nostru. Într-o zi o să ne reîntâlnim".

Sursă foto: Instagram MC KEVIN

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni