• PRO TV
  • Cât de bine dansează Aris Negoiță la 11 ani. Puștiul, supranumit „Mowgli”, a făcut furori la Românii au talent

Cât de bine dansează Aris Negoiță la 11 ani. Puștiul, supranumit „Mowgli”, a făcut furori la Românii au talent

Cât de bine dansează Aris Negoiță la 11 ani. Puștiul, supranumit „Mowgli”, a făcut furori la Românii au talent

Aris Negoiță a cucerit publicul la Românii au talent cu numărul său spectaculos de dans. În urmă cu doi ani, puștiul supranumit „Mowgli” a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.

Energia și pasiunea sa pentru dans i-a cucerit pe români, care l-au votat într-un număr foarte mare în finală, drept urmare Aris Negoiță s-a clasat pe locul 2. Câștigătoarea ediției din 2019 a concursului Românii au talent a fost Ana Maria Pantaze

Aris și-a continuat drumul său în lumea dansului și a perseverat destul de mult. Băiatul a adunat în jurul său o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele sociale, unde publică video-uri în care dansează și împărtășește cele mai noi evenimente din viața sa. 

La 11 ani, Aris Negoiță impresionează cu mișcările sale, executând coregrafii destul de complicate. El participă la concursuri și se poate bucura cu premii importante. (vezi galeria foto de mai jos)



Pe lângă dans, Aris a descoperit o nouă pasiune - muzica clasică. Mai exact, băiatul s-a apucat să studieze violoncelul. 

Potrivit mamei sale, pasiunea pentru dans a început de la vârsta de 5 ani: „Îl vedeam dansând prin casă pe la 5 ani. Noi ne-am dorit ca el să aibă o activitate, să facă ceva în afara școlii. Am zis să se dezvolte, să crească frumos și sănătos. L-am dus la dansuri, de la primele antrenamnete s-a dovedit că are o ureche muzicală forte bună. Prindea orice coregrafie. Era foarte bun. De atunci l-am încurajat să facă asta". 

Sursă foto: Instagram/aris_negoita
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni