• PRO TV
  • Cine e românul care a pretins că e fiul Prințului Charles și ce a urmărit cu clipul care s-a viralizat în online

Cine e românul care a pretins că e fiul Prințului Charles și ce a urmărit cu clipul care s-a viralizat în online

Cine e românul care a pretins că e fiul Prințului Charles și ce a urmărit cu clipul care s-a viralizat în online

La sfârșitul lunii iunie, un clip cu un român din Londra a fost distribuit masiv în mediul online. Bărbatul, originar din Sighișoara, pretindea că e fiul Prințului Charles, căruia i-a cerut să-l recunoască drept urmaș. Cristian a dezvăluit pe YouTube că totul a fost o farsă realizată de dragul audienței.

Cristian Fideuan trăiește de 7 ani la Londra, unde muncește în construcții. În prezent este o vedetă în ascensiune pe rețelele sociale, unde postează clipuri amuzante și farse, pentru a obține cât mai multe like-uri și share-uri.

Bărbatul a devenit și mai cunoscut în România după ce în luna iunie a postat pe TikTok un filmuleț în care apare în fața Palatului Buckingham, unde pare că poartă un dialog cu Prințul Charles. Românul pretindea că e fiul ilegitim al Prințului de Wales și i-a cerut acestuia să-l recunoască oficial.

Father! Papa! Help!”, au fost cele trei cuvinte cu care românul a stârnit amuzamentul internauților.

Într-un clip postat pe YouTube, bărbatul a recunoscut că totul a fost o farsă, o glumă. El spune că nu are nicio vină că oamenii și presa l-au crezut pe cuvânt.

Eu am făcut o simplă caterincă. Dacă ei m-au dat cu nemiluita la televizor, eu nu am nicio vină. Eu, pe video, n-am susținut niciodată cum că aș fi fiul tatălui meu (sic!)”, a dezvăluit Cristian.

Cum a ajuns la această farsă


Cristian Fideuan a mărturisit și că s-a chinuit „două săptămâni” să realizeze acest videoclip viral, care a fost precedat de alte filmări care nu s-au bucurat de prea mare succes.

Înainte de a da lovitura cu filmarea din fața Palatului Buckingham, Cristian pretinde că a fost la sediul MI5, unde și-a depus CV-ul pentru a deveni spion. Ulterior, a vizitat reședința premierului Boris Johnson, din Downing Street 10, cu același scop: de a face o farsă care să se viralizeze rapid.

După o oprire la Ministerul Apărării, bărbatul a intrat în Ambasada Americii din Londra, unde susține că a țipat în gura mare că vrea azil politic în SUA.

Acolo, la ambasadă, am cam dat-o de gard pentru că mi-a fost luat telefonul din mână. Mi-a luat poliția telefonul, mi-a șters video-ul, și am stat cu polițiștii de povești, m-au și filmat”, spune românul. Totul de dragul audienței.

Clipul care l-a „deconspirat”



Filmulețul postat în mediul online a strâns peste un milion de vizualizări după ce a fost distribuit masiv de internauți. Însă, un alt videoclip, postat înainte de cel de la Buckingham, ar fi trebuit să risipească misterul: acela că totul e o farsă.

În clip, Cristian Fideuan a susținut că mama lui a avut o aventură cu Prințul Charles în iunie 1948, la Sighișoara, când acesta a venit la nunta Regelui Mihai. Fericitul eveniment, care s-a consumat la 10 iunie 1948, a avut loc cu 5 luni înainte ca Prințul de Wales să se nască (14 noiembrie 1948). 

Prin urmare, fiul Reginei nu avea cum să fie la Sighișoara în iunie acel an pentru a avea o relație intimă cu mama lui Fideuan.

Cristian Fideuan spune că va continua să facă videoclipuri amuzante pe TikTok și YouTube, unde a strâns o comunitate generoasă de urmăritori. Dacă vă place ceea ce face, îl găsiți pe rețelele sociale sub numele bigtima75.

Fotografii: YouTube/@ bigtima75

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni