Cine s-a ascuns sub masca Pufosului. „Am fost musafirul fiecăruia dintre voi”

Pufosul a spus că are un zâmbet strălucitor și o siluetă de model, iar detectivii au dat mai multe nume, după indiciile oferite. Andreea Esca, Anda Adam, Dana Rogoz au fost doar câteva dintre ele. Niciuna dintre vedete nu s-a aflat sub masca Pufosului, spre dezamăgirea detectivilor. 

Am fost musafirul fiecăruia dintre voi”, a fost un indiciu important, iar Horia era cât pe ce să ghicească. El s-a gândit că poate fi vorba despre o prezentatoare TV și a dat numele Andreei Esca. În realitate, sub masca Pufosului s-a aflat prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, Corina Caragea. 

Am multe calități. Mă pricep la engleză, de exemplu. Am făcut o pasiune pentru tot ce reprezintă cultura și civilizația Regatului Unit! Când eram tânără, visam să ajung să studiez la Londra. Hmm..n-a fost să fie. (...)Dansul a fost rampa mea de lansare! Faptul că am două picioare stângi nici n-a mai contat în fața zâmbetului meu năucitor de...strălucitor! M-am consolat cu o carieră de model! Știu, cu formele astea, am un avantaj, mănânc orice! Orice e interzis! Dulciuri, pâine, paste și niciun gram în plus! , a fost o parte din prezentarea Pufosului din această seară.

Citește aici și primele reacții ale Corinei Caragea despre participarea sa la Masked Singer România!

1. Cum te simți acum că ai ieșit? Îți pare rău că publicul a ales demascarea ta?

Mi-ar fi plăcut să continui aventura, însă nici înapoi la rutina mea nu a fost rău. :) Filmările au venit într-o perioadă foarte aglomerată în viața mea profesională căci eram cu Euro 2020 în plină desfășurare dar și personal. Așa că mi-a fost greu să mă împart, mai ales că la filmări eram ca în cantonament, fără ora de final. 

Faptul că publicul a votat demascarea mea mi-a arătat că au vrut să mă cunoască, să vadă cine e sub masca misterioasă pe care nu știu cum altfel ar fi ghicit-o. Eu de acasă nu aș fi știut cine se ascunde sub Pufos. I se vedeau numai gleznele.



Trebuia să fii foarte atent la indicii și asta însemna efort:). La alte măști deja am bănuieli după mișcările corpului, mâini, mers, reacții, etc, apoi iau în calcul și indiciile. Costumul meu era pe cât de dragălaș pe atât de imobil, deci nu se dădea de gol cu nimic. Nu e singurul, acum că le văd pe toate. Sunt tare curioasă cine sunt celalalte măști la fel de greu de depistat, cum ar fi Muma Pădurii sau Oul Dragonului.

2.Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi și de ce?

Mi-a plăcut mult Fluturele, aș fi vrut să îi mai admir o dată costumul și vocea sunt WOW.

3. În final, transmite-le un mesaj detectivilor care nu te-au ghicit.

Vă înțeleg, nici eu nu m-aș fi ghicit:)

Galeria FOTO mai jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni