CONCURS Masked Singer România. Fii detectiv de acasă, ghicește masca și poți câștiga super gadgeturi

CONCURS Masked Singer România. Fii detectiv de acasă, ghicește masca și poți câștiga super gadgeturi

Cel mai misterios show de divertisment din România se apropie de final, însă nu și premiile de la Betano. Te simți inspirat? Crezi că știi cine se ascunde în spatele măștilor de la Masked Singer România? Nu ține doar pentru tine și prietenii tăi și ai șansa să câștigi super gadgeturi.

Mai avem doar două ediții de Masked Singer România, iar Betano așteaptă să premieze cei mai perspicace telespectatori. E simplu cât ai zice Albină sau Gheișă! Urmărește Masked Singer România în fiecare joi seară, de la 21.30, la PRO TV, și adună indiciile oferite în timpul emisiunii. Pune-le cap la cap, înscrie-te pe site-ul de concurs https://concursmaskedsinger.protv.ro și spune-ne ce vedetă crezi că se ascunde în spatele măștilor. 

Iată ce premii poți câștiga, detectivule de acasă!

Concursul Fii detectiv de acasă și Betano te premiază pune la bătaie premii super cool. În cele două ediții care au mai rămas din cel mai misterios show de divertisment al momentului vom desemna, săptămânal, prin tragere la sorți, un câștigător care va primi acasă o boxă Bose SoundLink Revolve II, Black, în valoare de 989 lei. Dispozitivul, care se conectează prin Bluetooth, îți va îmbunătăți experiența audio atunci când asculți muzică. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți dintre toți participanții care au ghicit corect masca repectivei ediții.

Marele premiu, un smarthone Samsung Galaxy Z Flip3

Norocosul care primește acasă un telefon Samsung Galaxy Z Flip3 ai putea fi chiar tu. Smartphone-ul are 8 GB RAM, 256 GB și valorează 4.999 lei. Premiul va fi acordat la finalul concursului, dupa data de 9 decembrie. Câștigătorul marelui premiu va fi stabilit prin tragere la sorți dintre toți participanții care pe parcursul concursului au ghicit cel puțin o mască.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Te simți inspirat? Hai pe site și spune-ne cine se ascunde în spatele măștilor

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni