CONCURS Masked Singer România | Fii detectiv de acasă și câștigă gadgeturi cool!

CONCURS Masked Singer România | Fii detectiv de acasă și câștigă gadgeturi cool!

Dacă toamna se numără bobocii, noi te sfătuim să începi să numeri premii. Masked Singer România și Betano te provoacă să duci experiența show-ului la alt nivel și să participi la un concurs imposibil de ratat. Fii detectiv de acasă, ghicește cine se află în spatele măștilor din emisiune și fii gata pentru răsplată!

Dacă ești bun la puzzle și pui cap la cap indicii pe care puțini pot să le vadă, acest concurs este pentru tine. Urmărește Masked Singer România în fiecare joi seară, adună indicii și ghicește cine se ascunde în spatele măștilor!

Intră pe site-ul de concurs - https://concursmaskedsinger.protv.ro – și înscrie-te, iar noi te premiem pentru munca ta de detectiv.

Ce poți câștiga

În fiecare săptămână vom desemna, prin tragere la sorți, un câștigător care va primi acasă o boxă Bose SoundLink Revolve II, Black, în valoare de 989,99 lei. Dispozitivul, care se conectează prin Bluetooth, îți va îmbunătăți experiența audio atunci când asculți muzică.

Câștigătorul Premiului Săptămânal va fi desemnat prin tragere la sorți dintre toți participanții care au ghicit corect masca repectivei ediții. Norocosul ai putea fi chiar tu.

Dar nu e tot! Pentru că știm că vrei mai mult, avem pregătit și un mare premiu, care constă într-un smartphone Samsung Galaxy Z Flip3, 8GB RAM, 256GB, 5G, PHANTOM BLACK, în valoare de 4,999.99 lei. 

Premiul va fi acordat la finalul concursului Fii detectiv de acasă și Betano te premiază. Câștigătorul Marelui Premiu va fi stabilit prin tragere la sorți dintre toti participanții care pe parcursul concursului au ghicit cel puțin o mască.

Te simți norocos? Atunci intră pe site și înscrie-te!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni