Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul sunt finaliștii Masked Singer România. Cine va pune mâna pe marele trofeu?

Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul sunt finaliștii Masked Singer România. Cine va pune mâna pe marele trofeu?
Autor: Diana Oprea
Data: 24 Octombrie 2020

Aseară, cinci măști au avut ultima șansă de a cuceri telespectatorii și a primi un loc în marea finală Masked Singer România. În urma voturilor, Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul se vor lupta săptămâna viitoare pentru titlul de cea mai iubită mască.

Vulpoiul a părăsit competiția: Costi Ioniță fiind cel care s-a ascuns în acest costum. Semifinala Masked Singer România a fost lider de audiență!

Publicul a decis aseară că Vulpoiul este cel care trebuie să iasă din emisiune și spre surprinderea tuturor, sub masca acestuia s-a aflat Costi Ioniță. Artist și producător muzical, Costi a cunoscut succesul internațional și a fost nominalizat la Premiile Grammy, videoclipurile lui au strâns peste 300 de milioane de vizualizări de la începutul anului până în prezent. Imediat după demascare, acesta a declarat: ”Nu e simplu, serios, să stai cu câteva kilograme pe tine. Plus că te încălzești și mai trebuie să și cânți, să mai și dansezi, să mai și faci parte din show, vine și coregraful cu stânga-dreapta, sus-jos, trebuie să le ții minte pe toate. Este într-adevăr o experiență frumoasă, și pentru un artist care vrea să aibă ceva în palmares, eu zic că emisiunea asta își spune cuvântul clar în cariera lui”.

Vineri seară, PRO TV a fost lider de audiență, în intervalul orar 20.28 – 22.28, și a înregistrat 6.5 puncte de rating și 20.9% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban.
Săptămâna următoare, Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul au pregătit momente speciale, coregrafii spectaculoase și decoruri care vor surprinde. Totul pentru a pune mâna pe marele trofeu Masked Singer România, dar și pe titlul de cea mai iubită mască a acestui sezon. 

Marea Demascare, finala Masked Singer România, este vineri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Vezi și: Masked Singer România - Ediția 7

FULLSCREEN
Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul sunt finaliștii Masked Singer România. Cine va pune mâna pe marele trofeu?
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies