Corbul și Leoaica, show exploziv și indicii noi! Ce spun detectivii Masked Singer

Corbul și Leoaica, show exploziv și indicii noi! Ce spun detectivii Masked Singer

A dat de cinci ori din pene și a ajuns până în Marea Finală Masked Singer România. Corbul, căci despre el este vorba, le-a mărturisit detectivilor Masked Singer că inima sa aparține doamnei Corb și că aceasta i-a dăruit și un “ou de aur”.

I-au aflat statul marital și faptul că are o moștenitoare, dar detectivii tot nu au căzut de acord asupra unui nume. 

“Am croncănit multe despre mine, dar nu v-am spus ce e mai important. Corbii se împerechează pe viață, iar eu mi-am găsit jumătatea la o vârstă fragedă. Doamna Corb mi-a dăruit apoi un ou de aur. Cuibul a devenit refugiul meu și viața a căpătat un nou sens. (...) Ornitologii au scris despre ea că e frumoasă, deșteaptă și ambițioasă. Suntem prieteni la cataramă”, le-a dezvăluit Corbul detectivilor, spunându-le totodată că puiul și-a luat zborul recent din cuib.

Corbul și-a antrenat ciocul, și-a pregătit penajul și este gata pentru un nou show exploziv. “Vreau să pun ciocul pe trofeu și de data asta. Sunt gata să rup scena și să fac praf toți mascații”, a conchis misteriosul personaj.

Mult mister și în jurul Leoaicei, care de data asta nu a mai vorbit despre Regele Leu, însă le-a dat un indiciu prețios detectivilor.  

“Oamenii mă văd în general prețioasă, inabordabilă și superficială. Odată ce se apropie de mine descoperă că sunt o leoaică empatică și loială care mereu oferă mai mult decât primește. Am învățat asta de la mama, cea mai bună prietenă a mea și asta am de gând să transmit mai departe puilor mei. Cred că sunt o mamă bună, capabilă să mute munții din loc pentru cei dragi. Ei îmi dau puterea să fiu cea mai bună versiune a mea. Cu cât ești mai sigură pe tine cu atât succesul este mai aproape. Era să zic trofeul! Acestea fiind spune povestea mea nu se încheie până ce nu câștig”, a declarat Leoaica în timp ce-și aranja mândră coama.

Pe Leoaica și Corb îi vedeți vineri, 30 octombrie, în Marea Finală Masked Singer România, pe PRO TV. Ei luptă alături Panda și Căpcăun pentru titlul de cea mai iubită mască.

Vezi în video-ul de mai jos ce indicii le-au oferit Leoaica și Corbul detectivilor Masked Singer România

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni