• PRO TV
  • Culturistul Yuri Tolochko s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă, după o lungă perioadă de când sunt împreună

Culturistul Yuri Tolochko s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă, după o lungă perioadă de când sunt împreună

Culturistul Yuri Tolochko s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă, după o lungă perioadă de când sunt împreună

Yuri Tolochko, un culturist din Kazahstan, a decis că 2020 nu a fost deja suficient de ciudat, așa că s-a căsătorit cu o păpușă sexuală cu care „are o relație” de aproape doi ani.

Dovedind că dragostea este oarbă și, uneori, ciudată, Yuri Tolochko s-a căsătorit iubita sa - o păpușă sexuală care i-a fost iubită timp de opt luni înainte a o cere de soție, acum un an.

Îmbrăcat într-un smoching negru și papion, Yuri Tolochko este surprins în momentul în care o sărută pe Margo, care pare puțin rigidă în rochia albă de mireasă. 

Cei doi au dansat în fața a zeci de invitați care au participat la ceremonia tradițională, care a fost apoi împărtășită cu fanii de pe Instagram.

Cuplul neconvențional s-a logodit în decembrie 2019, când culturistul - care s-a descris ca un „maniac sexy” - a pus întrebarea cea mare.

Imaginile distribuite pe rețelele sociale ilustrează stilul de viață romantic al cuplului, inclusiv vacanțe însorite și băi cu bule, subtitrate cu hashtaguri, inclusiv #relația ideală, #iubire adevărată și #soție fericită, viață fericită.

Într-o altă postare de pe Instagram, Tolochko a scris: „Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult. Cu timpul și experiența, Margo și cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversație.”

Sursă foto: Instagram Yuri Tolochko

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni