• PRO TV
  • Cum arăta Cristiano Ronaldo înainte să fie un superstar. Transformarea este uluitoare

Cum arăta Cristiano Ronaldo înainte să fie un superstar. Transformarea este uluitoare

Cum arăta Cristiano Ronaldo înainte să fie un superstar. Transformarea este uluitoare

Considetat un adevărat sex simbol, Cristiano Ronaldo nu a avut întotdeauna un look impecabil. La începutul carierei sale era doar un puști talentat la fotbal și nu un adevărat influencer, cum este în prezent.

Mulți îl consideră definiția “metrosexualului” , fiind mereu super aranjat, cu o freză-statement, abdomen cu pătratele și un zâmbet perfect. Deși nu bifează categoria celor mai bine îmbracați fotbaliști, ținutele sale fiind adesea considerate kitschoase, Cristiano Ronaldo are outfituri de mii de euro.

Sursa foto: Getty

Dacă acum are o dantură perfectă, un ten impecabil și un abdomen six pack, în urma cu 15 ani Ronaldo avea probleme cu acneea, iar dinții sai erau strâmbi. De abdomen nici nu mai vorbim :)

Un împătimit al fitnessului, Ronaldo se mândrește cu un trup perfect. Petrece ore în șir la sală, însă are mare grijă și la dietă – evită alcoolul, băuturile acidulate și mâncărurile procesate. “Mă axez pe mâncăruri simple, integrale, că fructele și legumele, cereale și proteine slabe”, spunea Ronaldo.

Sursa foto: Getty

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni