• PRO TV
  • Dana Rogoz, momente de coșmar în miezul nopții. Are legătură cu fiica ei, Lia: ”Am urlat atât de tare...”

Dana Rogoz, momente de coșmar în miezul nopții. Are legătură cu fiica ei, Lia: ”Am urlat atât de tare...”

Dana Rogoz, momente de coșmar în miezul nopții. Are legătură cu fiica ei, Lia: ”Am urlat atât de tare...”

Dana Rogoz a trecut prin clipe groaznice, în timp ce încerca să își adoarmă fiica, pe Lia. Actrița le-a povestit totul fanilor de pe Instagram. 

Viața de mamă nu este ușoară, iar Dana Rogoz poate confirma acest lucru. Deși din exterior pare lapte și miere, actrița mai întâmpină și momente neplăcute.

Un astfel de moment s-a întâmplat recent, în timp ce încerca să o adoarmă pe Lia. Aceasta a fost lovită de micuță în nas, iar durerea a fost intensă. ”Uitați-vă bine la nasul meu! Așa arăta înainte să-mi dea Lia azi-noapte un cap în el. Acum râd, dar nu vreți să știti ce dureros a fost. Încă e puțin umflat și sper să nu îmi rămână strâmb. Să nu credeți după ca am avut vreo intervenție. Nope, doar o mișcare sigura și în forta a capului ei spre nasul meu, facută pe întuneric, în pat, în timp ce speram că o voi adormi curând”, le-a spus Dana Rogoz fanilor săi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

”Am urlat atât de tare...”

Deși acum pare amuzant, durerea pe care a simțit-o nu a fost deloc ușoară. ”A pârâit!!!! Am urlât atat de tare, încat Radu a sărit din pat, a aprins lumina și era gata-gata să-mi puna nasul la loc. Doamne, mă doare și când râd acum”, a mai spus Dana Rogoz. 

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni