• PRO TV
  • De ce l-a „ucis” Marius Florea Vizante pe Dorin Zidaru, personajul inventat în pandemie

De ce l-a „ucis” Marius Florea Vizante pe Dorin Zidaru, personajul inventat în pandemie

De ce l-a „ucis” Marius Florea Vizante pe Dorin Zidaru, personajul inventat în pandemie

Pandemia i-a scos pe mulți actori din „zona de confort” și i-a forțat să se adapteze. Marius Florea Vizante e unul dintre cei care s-au reinventat în izolare, dând naștere unui nou personaj pe YouTube. Cine e Dorin Zidaru și de ce l-a lăsat să plece.

Marius Florea Vizante a dat-o în bășcălie în primele luni ale pandemiei. Tensiunea resimțită la nivelul societății în acele momente a fost cea care a cerut noi forme de umor. Iar Vizante l-a inventat pe Dorin Zidaru, un personaj care a prins viață pe YouTube și care a ieșit de câteva ori în lume.

„Este un meșterache pe care-l recunoaștem cu toții. E un loc comun. E surprinzător, probabil, pentru că eu mă transform foarte repede și atunci lumea zice: bă, nu te-am recunoscut. Dar altfel, eu mă amuz. Pentru mine e o joacă. Recunosc că în perioada de izolare și un pic după, făcându-mi ambiția să am câte un filmuleț pe zi, am transformat distracția în muncă. Mă bucur că mi-a ieșit, și ne-am distrat cu toții în cele din urmă”, a spus pentru PROTV.RO.

Citește șiMarius Florea-Vizante, actor profesionist, youtuber începător: Oricât te-ai cizela, tot te crezi buricul pământului

Însă, personajul său se pregătește să iasă din scenă, Vizante anunțând că Dorin Zidaru nu mai face parte din viața lui de zi cu zi.

Mai fac cine știe când, unul la două-trei luni, când îmi vine mie o glumă ce mi se pare demnă de a fi filmată. A fost un proiect născut din nevoia de a face ceva atunci, dar am simțit că a fost și o nevoie a publicului de a se amuza într-un anume fel. De a găsi o satiră în vremurile alea, care erau destul de grele pentru toți”, mai spune actorul, care recunoaște că există un pericol atunci când joci același personaj mult timp.

Există acest pericol, mai ales dacă expunerea este mare și pe termen lung. Evident, publicul ajunge să-l recunoască pe actor prin personajul pe care-l face. Și atunci va fi foarte greu, în ochii publicului, ca el să revină la ce e, la persoana lui autentică. Dar ăsta este un risc pe care ni-l asumăm și cred că toți actorii vor să ajungă să se clasicizeze cu un rol”, mai spune Vizante.

Florea Vizante a jucat în serialul „Videochat” de la PRO TV. Vezi VIDEO mai jos!

Actrița Mirela Stoian, pe care o știți drept Lila din Vacanța Mare, a avut mari probleme în a mai prinde un rol de teatru sau film, tocmai din cauza personajului ei satiric. Nici actorul Florin Petrescu, care l-a interpretat pe Axinte, nu a dus-o mai bine după apariția în seria Vacanța Mare.

În acest moemnt, Marius Florea Vizante se pregătește să apară într-un nou film, regizat de Marius Barna. Proiectul nu a fost încă dezvăluit.

Fotografii: PRO TV/Marius Florea Vizante YouTube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni