Detectivii Masked Singer România, la obiect: cum ar descrie show-ul în doar câteva cuvinte

Detectivii Masked Singer România, la obiect: cum ar descrie show-ul în doar câteva cuvinte

Mai e puțin până la premiera show-ului momentului în România, iar detectivii Masked Singer România nu-și pot ascunde nerăbdarea.

Masked Singer România debutează la PRO TV la 11 septembrie, la ora 20:30. Cei 4 detectivi au oferit o sumedenie de detalii despre spectacolul care ne așteaptă în acest show unic în România. Dar cum ar fi dacă i-am pune să descrie Masked Singer România în doar câteva cuvinte?

Fiți atenți, fiindcă tocmai am făcut-o! Haideți să vedem ce spun Horia Brenciu, INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc despre emisiunea care te va ține cu sufletul la gură!

Horia Brenciu, deși vorbește mult și e plin de savoare, chiar a fost scurt și la obiect. Iată-l mai jos!

INNA, care s-a documentat temeinic înainte de emisiune, pentru a încerca să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, crede că show-ul va stârni curiozitatea multor români, chiar dacă nu sunt interesați de muzică.

Ana Morodan mizează pe faptul că „această emisiune va da lumea peste cap”, însă într-un mod cât se poate de pozitiv. Dacă ar fi să descrie Masked Singer România în câteva cuvinte, Ana Morodan ar găsi doar superlative.

Codin Maticiuc s-a declarat impresionat de măștile care mențin secretă identitatea vedetelor invitate în emisiune. Cum ar descrie el Masked Singer în FIX 3 cuvinte? Iată răspunsul mai jos!

12 vedete intră în cea mai spectaculoasă competiție a momentului, Masked Singer România, purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Crezi că poți recunoaște celebritățile tale preferate doar auzindu-le vocea? Pregătește-te să afli vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV. 

În fiecare săptămână, oameni din spatele măștilor vor cânta și se vor duela între ei ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a-și păstra ascunsă identitatea. Înainte de a urca pe scenă, fiecare purtător de mască va oferi celor patru detectivi o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine este cu adevărat.

Masked Singer România -  Cine se ascunde în spatele măștii?

Intră în comunitatea noastră de pe Facebook și Instagram ca să descoperi misterul!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni