Dezvăluire uluitoare la The Masked Singer SUA. Cine se află în spatele măștii Pasărea Pheonix

Dezvăluire uluitoare la The Masked Singer SUA. Cine se află în spatele măștii Pasărea Pheonix

În Statele Unite, emisiunea The Masked Singer se află la cel de-al cincilea sezon, iar recent una dintre măști a descoperit un personaj la care nu se aștepta nimeni.

Astfel, vedeta care se ascunde în spatele măștii Pasărea Phoenix este Caitlyn Jenner, tatăl transgender al clanului Kardashian-Jenner. Dintre detectivi, singura care a ghicit cine e aceasta a fost Jenny McCarthy. Ken Jeong, care inițial a ghicit, a rămas la final cu RuPaul. Robin Thicke a crezut că e vorba de Laverne Cox, iar Nicole Scherzinger îl bănuia pe Jonathan Van Ness.

Caitlyn Jenner a cântat piesa ”Tik Tok” a lui Kesha. Aceasta a mărturisit că fiul său, Brandon, a fost antrenorul său vocal. ”El are trupa lui, are propriul lui studio”. 

Cât despre costumul său, înfățișând pasărea Phoenix, Jenner a declarat că a dorit ceva care să fie neutru din punct de vedere al sexului. 

„Nu mi-am dorit ceva prea feminin, nu mi-am dorit ceva prea masculin”, a spus ea. ”Vocea mea nu prea se potrivește cu cine sunt. Am rămas cu vechea vocea, ceea ce este ok, mă simt bine așa. Dar nu prea se potrivește cu felul cum arăt. Așa că sunt convinsă că a fost greu pentru ei să-și dea seama cine sunt”.

Foto: Profimediaimages.ro
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se marita Lidia Buble, anul acesta!?

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni