Doi dintre detectivii Masked Singer România se vor lupta Pe Bune?!

Doi dintre detectivii Masked Singer România se vor lupta Pe Bune?!

Luni, de la 22:30, Inna și Horia Brenciu vor fi adversari în quiz show-ul Pe Bune?!. Detectivii pe care îi veți vedea, în curând, la PRO TV, în show-ul Masked Singer România, încercând să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, se vor antrena diseară cu 12 întrebări nebune și se vor strădui să ghicească cât mai multe răspunsuri corecte.

„Eu cred că Horia mă copiază și de data asta! Știți de câte ori l-am auzit cum cântă: Fly like you do it, like you're high?! Așa cântă în fiecare zi în backstage. Și de data asta răspunde ca mine, pentru că are impresia că este răspunsul corect”, va spune Inna despre adversarul său, Horia.

Horia Brenciu va face echipă alături de Cosmin Natanticu, în timp ce Inna va fi mâna dreaptă a lui Costi Diță. Cu toții vor trebui să aleagă de pe panou, categorii precum: Țopârlani, Miorița, De râsul lumii. Cine va știi cele mai multe răspunsuri demente și va câștiga competiția, aflăm diseară, într-o nouă ediție Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show. 

Pe bune?! – o demență de concurs

Vezi și VIDEO: 
Ana Morodan, viața din spatele reflectoarelor

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni