• PRO TV
  • Doua modele, mama si fiica, pozeaza sexy doar in lenjerie intima! FOTO

Doua modele, mama si fiica, pozeaza sexy doar in lenjerie intima! FOTO

Doua modele, mama si fiica, pozeaza sexy doar in lenjerie intima! FOTO

Campania publicitara pentru cea mai recenta colecție a companiei de lenjerie intima The Lake And Stars a stârnit reacții negative din partea publicului, potrivit Daily Mail

Modelele folosite in aceasta provocatoare campanie publicitara, mama și fiica, pozeaza impreuna in ipostaze incitante, purtând doar lenjerie intima. Reprezentanții companiei au declarat ca cele doua protagoniste ale campaniei publicitare nu sunt modele profesioniste, ci vecinele unuia dintre proprietarii companiei.

Maayan Zilberman, directorul companiei newyorkeze și a brandului de lenjerie intima Nikki Dekker, a explicat intreaga situatie pentru Huffington Post. "Unele dintre cele mai importante probleme cu care ne confruntam sunt de natura psihologica, și anume ce simt femeile atunci cand imbatrânesc sau ce inseamna viața de familie sau relațiile de la locul de munca pentru ele”, a spus acesta. "Nu am incercat sa șocam. Nu am incercat sa stârnim controverse și dezbateri doar de dragul controversei. Tot ce am incercat sa facem a fost sa vorbim despre lucrurile pe care, cred, oamenii incearca sa le evite”, a adaugat Zilberman.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni