• PRO TV
  • El e cel mai scund adolescent din lume, potrivit Guinness World Records. Cât măsoară la 18 ani

El e cel mai scund adolescent din lume, potrivit Guinness World Records. Cât măsoară la 18 ani

El e cel mai scund adolescent din lume, potrivit Guinness World Records. Cât măsoară la 18 ani

Dor Bahadur Khapangi din Nepal este noul deținător al recordului de cel mai scund adolescent, de sex masculin, din lume. Tânărul în vârstă de 18 ani, care a intrat oficial în Cartea Recordurilor, măsoară doar 73,43 de centimetri. 

Directorul general al Consiliului de Turism din Nepal i-a înmânat recent certificatul lui Khapangi în cadrul unei ceremonii restrânse în Katmandu, Nepal, potrivit Daily Mail

Dor Bahadur Jhapangi a fost adus în brațe la ceremonie de fratele său mai mare. Băiatul a pozat cu certificatul care îi ajungea până la piept în fața fotografilor prezenți la ceremonie. 

"Sunt fericit că fratele meu a primit un certificat Guinness World Records", a declarat fratele mai mare al lui Khapangi, Nara Bahadur Khapangi.

Dor Bahadur Khapangi este fiul a doi fermieri nepalezi și locuiește în districtul Sindhuli, la aproximativ 130 de kilometri de capitală. În prezent, el învață la școala din satul său.

Fratele său speră că recunoașterea de către Guinness World Records va contribui la continuarea studiilor lui Khapangi.

“Dor Bahadur era bine când s-a născut. Cu toate acestea, el nu a mai crescut de la vârsta de șapte ani. Colegii săi au crescut, dar el nu. Nu știm de ce", a declarat fratele adolescentului. 

Citește și: Ea este cea mai înaltă femeie din lume, potrivit Guinness Book! Tânăra măsoară peste 2,15 metri

Deținătoarea recordului Guinness World Records pentru cea mai scundă adolescentă din lume este Jyoti Amge din India, care are o înălțime de 61,95 centimetri. 

Fotografii: Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni