• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • El e Lorand Lajos, creatorul costumelor de la Masked Singer România. Interviu cu românul care a lucrat pentru Alexander McQueen

El e Lorand Lajos, creatorul costumelor de la Masked Singer România. Interviu cu românul care a lucrat pentru Alexander McQueen

El e Lorand Lajos, creatorul costumelor de la Masked Singer România. Interviu cu românul care a lucrat pentru Alexander McQueen

Lorand Lajos este creatorul costumelor senzaționale care vor apărea în cadrul show-ului The Masked Singer România. 

Designer-ul are un atelier de creație în Germania, acolo unde s-a stabilit împreună cu familia lui când avea 11 ani. Așa cum a mărturisit în cadrul unui interviu exclusiv pentru PRO TV PLUS, artistul a avut înclinații îndrepte spre modă încă din copilărie.

”M-am născut la Cluj și am locuit lângă Timișoară, la Sânnicolau Mare. Mi-a plăcut moda, mi-a plăcut frumusețea”, a mărturisit Lorand.

”Studiez cultura la Universitatea de Artă, încerc să înțeleg cât mai multe. Alexander McQueen este inspirația mea, un geniu al modei”, a adăugat acesta. 

Vineri, 11 septembrie de la ora 20:30, PRO TV va difuza cel mai spectaculos show TV al momentului, Masked Singer România.

În cadrul emisiunii, 12 celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. 

Vezi interviul cu Lorand în materialul video de mai jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni