• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, ședință foto incendiară! Cum a pozat iubita lui Ronaldo pentru coperta unei reviste din Italia

Georgina Rodriguez, ședință foto incendiară! Cum a pozat iubita lui Ronaldo pentru coperta unei reviste din Italia

Georgina Rodriguez, ședință foto incendiară! Cum a pozat iubita lui Ronaldo pentru coperta unei reviste din Italia

Face ce face și ajunge iar în centrul atenției! Georgina Rodriguez este protagonista unui pictorial incediar pentru revista Sport Week. Iubita lui Ronaldo apare pe copertă îmbrăcată în costum de baie. 

Georgina Rodriguez (27 de ani) petrece câteva ore pe zi în sala de forță și are o siluetă fără cusur. Iubita lui Ronaldo și-a etalat formele perfecte pe coperta unei reviste din Italia și a oferit un interviu amplu despre viața alături de portughez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Chiar dacă acum arată într-un mare fel, Georgina a mărturisit că la început îi era rușine să se antreneze alături de iubitul ei. "La început, îmi era rușine să mă antrenez lângă el. La urma urmei este Cristiano Ronaldo. Am fost mereu o femeie care face sport, dar astăzi, datorită lui, mă simt chiar mai în formă”, a declarat bruneta pentru Sport Week.

Iubita lui Ronaldo a mai spus că face tot posibilul să-l menajeze pe fotbalist și se ocupă cât de mult poate de treburile casei. Atunci când vrea să-l suprindă pe iubitul ei, Georgina îi dă liber bucătarului și îi gătește mâncare de linte în stil spaniol și chorizo. 

Georgina a mai declarat că Ronaldo a făcut-o să aibă mai multă grijă de ea: “Am învățat multe de la el. Mă motivează, mă ajută. Ești reflecția a ceea ce vezi, iar eu îl văd pe el”. 

Georgina a postat pe Instagram coperta pentru care a pozat, iar fanii au înroșit butonul de like. Pe lângă miile de complimente, fotografia a adunat peste 1,3 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore. 

Cristiano și Georgina au o fetiță împreună

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (10 ani), și pe gemenii Eva și Matteo. Fotbalistul și iubita sa sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde Georgina lucra ca asistent de vânzări. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram GeorginaGio





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni