Horia Brenciu și Alex Bogdan, detectivi în sezonul 2 Masked Singer România!

Horia Brenciu și Alex Bogdan, detectivi în sezonul 2 Masked Singer România!

Masked Singer România dezvăluie astăzi primii doi detectivi care vor încerca să descopere, în sezonul 2, ce vedete își ascund identitatea sub măștile spectaculoase.

Horia Brenciu și Alex Bogdan vor pune cap la cap indicii pentru a ajunge la cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

Și în acest an, celebrități din toate domeniile vor intra în cel mai spectaculos show de televiziune: Masked Singer România. Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi informații care să-i ajute, sau să-i încurce și mai tare, pe detectivi, în încercarea de a descoperi cine se ascunde sub mască. 

Unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, Horia Brenciu, își ocupă locul de detectiv experimentat în show-ul Masked Singer România. Dacă în primul sezon a reușit să afle numele mai multor vedete care se ascundeau sub măști, în acest an își propune să fie și mai agil: ”O dată pe an avem niște cazuri de rezolvat. Aici, la Masked Singer România, de fiecare dată când văd un personaj, mă dedublez. Acel copil din mine iese la suprafață bucurându-se de toate măștile, iar în acest sezon are de ce sa se entuziasmeze pentru ca avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York. De cealaltă parte, adultul din mine încearcă rapid să scormonească detaliile biografice, să intre sub pielea personajului, să-l ghicească, lucru din ce în ce mai greu pentru că ni se dau indicii cu țârâita. O voce suavă, o mișcare de umeri sau o gamba mai mică sau mai mare, nu pot să te conducă rapid la personaj. Norocul meu e ca am o echipa de detectivi unica in lume! Nu mai vorbesc de prezentator… Prieteni de-ai mei!”, a spus Horia Brenciu. 

Actor cu o vastă experiență în lumea teatrului și cinematografiei, Alex Bogdan își va folosi talentul de imitator pentru a se apropia de măști și a le face să-i ofere mai multe indicii. ”Vă salut oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație.

Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! :) Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, rădem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!”, a spus Alex Bogdan. 

Cine sunt ceilalți doi detectivi care se vor lupta să dezvăluie cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, aflăm în curând. 

Masked Singer România  – În curând, la PRO TV! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni