Inna s-a pregătit intens pentru rolul de detectiv la Masked Singer România. Pe ce se bazează artista

Inna s-a pregătit intens pentru rolul de detectiv la Masked Singer România. Pe ce se bazează artista

În curând, la Pro Tv, începe cel mai așteptat show al momentului – Masked Singer România. 

În show vor urca pe scenă 12 celebrități, care vor intra în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. 

Printre detectivii care vor trebui să ghicească cine se află în spatele măștilor este și Inna, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români. Inna spune că s-a pregătit intens pentru misiunea grea pe care o va avea și că abia așteaptă să înceapă show-ul. "Am început să iau toată industria filmului și muzicală și, atât cât am putut, vedetele din România, să știu cât mai multe informații. Aș vrea, totuși, să mă văd în concurs și să pot să vorbesc după despre calitățile mele. Eu sper să fiu bine", spune artista.

Alături de ea se vor afla și Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, formând echipa de detectivi care va trebui să afle cine stă în spatele măștilor.

Vezi în materialul VIDEO de mai jos cum s-a pregătit Inna pentru show-ul Masked Singer România

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni