• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Interviu cu Inna, detectiv la Masked Singer România: ”Sunt super fericită că am intrat în atmosfera unui show atât de cool”

Interviu cu Inna, detectiv la Masked Singer România: ”Sunt super fericită că am intrat în atmosfera unui show atât de cool”

Interviu cu Inna, detectiv la Masked Singer România: ”Sunt super fericită că am intrat în atmosfera unui show atât de cool”

Filmările la Masked Singer România  au început deja și pentru că ne dorim să afăm cât mai multe despre noul sezon, dar și despre detectivi, Inna ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Ai fost detectiv și anul trecut. Cum ți s-a părut experiența Masked Singer România?

Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din juriul unui format TV atât de spectaculos și dinamic, un fenomen mondial, și sunt bucuroasă să mă întorc și în cel de-al doilea sezon ca detectiv Masked Singer. Cam atât de tare mi-a plăcut! A fost o experiență pe care aș repeta-o oricând, deci….sunt super fericită că deja filmăm și am intrat în atmosfera unui show atât de cool care ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

Ce mască ți-a plăcut cel mai mult? Cel mai mult mi-au plăcut Leoaica, dar și Vulpoiul. Crezi că te-ar recunoaște cineva dacă te-ai afla tu sub o mască? Ce mască crezi că ți s-ar potrivi?

Cred că aș reuși să mă ascund destul de bine, măcar câteva episoade, pentru că am deja experiența primului sezon. Mi-ar plăcea să fiu o veveriță. :))) Sau o felină sexy.

Ce părere ai despre noii detectivi de anul acesta, Alex și Mihaela? Ce sfaturi ai pentru ei?

Mă bucur să fim în echipă. Pe Mihaela o admir de foarte mult timp, dintotdeauna, iar pe Alex acum îl descopăr. Energia e super bună, ne distrăm împreună și ziua de filmare trece super repede! Nu știu dacă ar trebui să le dau sfaturi, ci doar le spun să își urmeze intuiția!

Ce înseamnă pentru tine acest show și de ce ar trebui să se uite telespectatorii la el?

Este un show care te ține în suspans, care te ține atent, conectat, un show în care oricât ești de sigur că știi cine se ascunde sub mască, de fapt, poți avea mari surprize. Deci telespectatorii ar trebui să se uite pentru această doză de andrenalină, distracție, de spectacol!

Ce poți să ne spui despre noul sezon? Care va fi atmosfera și, mai ales, cum sunt măștile? 

Măștile sunt cool, sunt spectaculoase, cred că publicul va fi fascinat! Atmosfera este extrem de relaxată, râdem mult și ne bucurăm de fiecare poveste, de fiecare mască! Sigur această energie va ajunge și la telespectatori!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni