• PRO TV
  • Jason Momoa, dezlănțuit la petrecerea filmului House of Gucci. Actorul a dansat la bustul gol

Jason Momoa, dezlănțuit la petrecerea filmului House of Gucci. Actorul a dansat la bustul gol

Jason Momoa, dezlănțuit la petrecerea filmului House of Gucci. Actorul a dansat la bustul gol

Jason Momoa s-a dat în spectacol la after party-ul House of Gucci, care a avut loc într-un club din Londra. Actorul din Aquaman, care nici măcar nu joacă în filmul despre casa de modă Gucci, a fost sufletul petrecerii.

Momoa a fost în centrul atenției la petrecerea House of Gucci. Actorul în vârstă de 42 de ani și-a smuls tricoul de pe el în momentul în care a auzit hitul trupei AC/DC “Back In Black”. Apoi ringul a fost practic numai al lui. 

Deși a fost o petrecere privată, cu multe persoane importante din lumea filmului, cineva a dat presei filmuletul cu Momoa, care a fost publicat de Daily Mail.

Jason Momoa, care se află în Anglia pentru a filma Aquaman 2, a făcut show chiar și la ieșirea din club. Zilele trecute, paparazzii au făcut publice câteva imagini în care actorul părea că a consumat alcool peste limită. Momoa a fost fotografiat la plecare, în jur de 3 dimineața, încercând cu disperare să ajungă la băutura ascunsă în sacoul unui prieten.

De curând, Jason Momoa a fost diagnosticat cu Covid

La finalul lunii octombrie, Jason Momoa s-a infectat cu noul coronavirus și a stat două săptămâni în izolare. Se pare că boala nu l-a afectat prea tare, având în vedere că la petrecerea House of Gucci a fost în formă maximă.

Momoa poate fi văzut și în Dune

Jason Momoa joacă rolul lui Duncan Idaho în noua adaptare cinematografică a romanului lui Frank Herber. Actorul a vorbit într-un interviu despre scenele pe care le-a filmat alături de Javier Bardem și Josh Brolin, dezvăluind că i-a fost teama că lumea va observa ''lipsa lui de talent''.

''M-am simțit cel mai 'de rahat' actor din încăpere și mi-a fost frică să nu afle (n.r. despre ''lipsa'' lui de talent actoricesc). Nu am mai jucat la un asemenea nivel vreodată. E cagoric în top 5 cele mai bune momente ale mele, pentru că am lucrat cu asemenea actori'', a spus Momoa.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni