• PRO TV
  • Kate Moss i-a luat apărarea lui Johnny Depp în procesul cu fosta soție: „Nu m-a lovit niciodată”

Kate Moss i-a luat apărarea lui Johnny Depp în procesul cu fosta soție: „Nu m-a lovit niciodată”

Kate Moss i-a luat apărarea lui Johnny Depp în procesul cu fosta soție: „Nu m-a lovit niciodată”

Kate Moss (48 de ani) a depus mărturie în procesul intentat de fostul ei iubit actriței Amber Heard. Fotomodelul i-a luat apărarea lui Johnny Depp, spulberând un zvon lansat de fosta soție a actorului.

Kate Moss i-a luat apărarea lui Johnny Depp în procesul de defăimare intentat de acesta actriței Amber Heard. Fotomodelul de 48 de ani a depus mărturie în favoarea starului din Pirații din Caraibe, susținând că acesta nu a fost niciodată violent cu ea.

Mai mult, vedeta a spulberat un zvon lansat de Amber Head, potrivit căruia acesta a împins-o pe scări în timpul unui scandal iscat între cei doi pe vremea când erau împreună.

Ieșeam din cameră, Johnny a părăsit camera înaintea mea, când se pornise o ploaie torențială. Când ieșeam din cameră am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce s-a întâmplat cu mine și mă durea”, a dezvăluit fotomodelul, în timpul unei intervenții prin video call.

Kate Moss a vrut să pună capăt speculațiilor și să nege că actorul a fost violent cu ea, cum a insinuat Amber Heard.

A alergat spre mine să mă ajute, m-a cărat înapoi în cameră și mi-a acordat îngrijire medicală. El niciodată nu m-a împins, lovit sau împins pe scări”, a subliniat Kate Moss. Cei doi au avut o relație de patru ani, în perioada 1994-1997. 


Kate Moss, la audieri online. FOTO: Profimediaimages.ro

În opinia avocaților lui Johnny Depp, Amber Heard a folosit o tactică „murdară” de a-l discredita pe Johnny Depp, creând impresia, total greșită, că a fost violent și cu alte femei, în trecut. În apărarea ei, Amber Heard le-a arătat judecătorilor imagini cu vânătăile provocate de Johnny Depp în urma agresiunilor repetate la care ar fi fost supusă.

Procesul dintre cei doi continuă în Fairfax, Virginia, iar miza este uriașă: Amber Heard se străduiește să dovedească faptul că fostul ei soț e un bătăuș, iar Johhny Depp face tot ce poate să-și spele imaginea creată de Amber Heard. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni