• PRO TV
  • Kylie Jenner, apariție incendiară! Cum s-a pozat vedeta în vacanța din Mexic

Kylie Jenner, apariție incendiară! Cum s-a pozat vedeta în vacanța din Mexic

Kylie Jenner, apariție incendiară! Cum s-a pozat vedeta în vacanța din Mexic

Kylie Jenner are peste 210 milioane de fani pe Instagram, pe care îi răsfață cu fotografii în ipostaze cât mai sexy. Sora lui Kim Kardashian și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie îndrăzneț.

Vedeta s-a bucurat zilele acestea de o vacanță la plajă, în Mexic. Contul de Instagram s-a umplut de poze sexy, spre încântarea internauților care nu au mai contenit cu laudele. Kylie și-a pus extensii lungi până la fund și s-a pozat sexy în piscină, pe șezlong sau la apus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)

“Nu pot să înțeleg cum corpul unui om poate fi atât de perfect!”, “Ce priveliște!” “Arată-ne și spatele” “Arăți incredibil” – sunt doar câteva dintre miile de comentarii postate de fani pe pagina de Instagram. Ce-i drept au fost și internauți care i-au spus că a exagerat cu “retușarea” șoldurilor și că începe să devină “înfricoșătoare”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)

“Forma corpului tău era perfectă înainte. Acum ceva nu e în regulă”, “Este destul! Începi să arăți înfricoșător și dai semne de tulburare dismorfică!” (n. red - tulburarea dismorfică corporală este caracterizată de obsesia pentru un defect fizic imaginar sau preocuparea excesivă în legătură cu un defect fizic minor) – au scris internauții la pozele în care Kylie se relaxează pe șezlong, într-un costum de baie minuscul. Imaginile cu Kylie Jenner au adunat peste 13 milioane de like-uri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)

Un alt internaut a scris un mesaj amuzant: “Se zvonește că poartă un body făcut din carne, iar zona șoldurilor este umplută cu cotlete de pui. Asta e doar o speculație”.

Fotografii: Instagram Kyliejenner

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni