• PRO TV
  • Lorena Vișan și Louis Florea sunt tiktokerii oficiali ai show-ului Masked Singer România!

Lorena Vișan și Louis Florea sunt tiktokerii oficiali ai show-ului Masked Singer România!

Lorena Vișan și Louis Florea sunt tiktokerii oficiali ai show-ului Masked Singer România!

Un nou sezon Masked Singer România începe în această toamnă, la PRO TV. Telespectatorii vor avea parte de mai multe măști, mai multe vedete, mai mult fun și mult mai mult spectacol. 

Celebrități din România își vor ascunde identitatea în costume spectaculoase în cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer România. Și în acest an, pe conturile de socializare, utilizatorii vor putea descoperi indicii despre măști, dar și provocări, dansuri și imagini de culise. Lorena Vișan și Louis Florea, doi dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România vor fi tiktokerii oficiali ai sezonului 2. 

Lorena și-a dorit să fie o voce pentru generația ei și pentru generațiile următoare, a făcut Liceul de Actorie din București și ulterior s-a apucat de blogging. Însă s-a regăsit mai mult în lumea vloggingului, pentru că acolo se poate exprima mai bine.

Astăzi, Lorena este urmărită de peste 400.000 de internauți pe Instagram și peste 690.000 pe TikTok. Cel mai viral clip al ei a adunat 11 milioane de vizualizări, iar conținutul postat pe TikTok a adunat peste 28 de milioane de aprecieri.

Sunt super încântată că o să am un mic rol în acest proiect super cool. Este un challenge pentru mine, dar sunt sigură că o să iasă totul super bine. Un alt lucru pentru care sunt recunoscătoare este ocazia de a lucra cu o echipă minunată și de abia aștept să văd primele ediții ale emisiunii. Mă bucur că mi-au oferit această șansă și că pot să împărtășesc această experiență cu comunitatea mea, să le arăt oamenilor din online momentele funny din spatele camerelor. Mă consider norocoasă să pot îmbina distracția cu munca. De abia aștept să creez conținut cool alături de cei de la Masked Singer România!”, a spus Lorena Vișan.

Louis Florea este dansator și creator de conținut online. Și-a găsit succesul în aplicația TikTok, provocările sale de dans au devenit virale, iar contul lui a adunat o comunitate de peste 740.000 de urmăritori și peste 41 de milioane de aprecieri. Pe lângă TikTok, Louis creează conținut și pe Instagram, este complet dedicat comunității din online, fiind apropiat de fani, cărora le comunică întâmplări din viața lui de zi cu zi.

Sunt super excited să lucrez alături de echipa Masked Singer, la acest proiect plin de mister și voie bună. Mă simt onorat că am fost ales anul acesta să mă ocup de partea de TikTok a emisiunii și voi face tot ce-mi stă în putință să livrez cele mai bune materiale către public. Practic, fac parte din echipă, nu? That’s soooo coool! Toți oamenii implicați aici sunt super profi și m-au primit cu brațele deschise. Sunt sigur că voi învăța foarte multe lucruri de la ei și că va fi o experiență de neuitat!”, a spus Louis Florea.

Vedete din toate domeniile vor intra în cel mai spectaculos show de televiziune, purtând măști și costume, din cap până-n picioare, vor oferi indicii detectivilor pentru a-i ajuta să afle cine se ascunde sub mască.

Ce personaje vor urca pe scena Masked Singer România în acest an, dar și cum arată costumele, vom descoperi în curând. Până atunci, urmăriți conturile de socializare Masked Singer România pentru mai multe indicii – Instagram (@maskedsingerromania), Facebook (fb.com/maskedsingerromania) și TikTok (@maskedsingerromania).

Masked Singer România  – În curând, la PRO TV! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni