• PRO TV
  • Mai tare decat reclama cu fluturele? Un spot cu un baietel care il asteapta pe Mos Craciun face senzatie pe Youtube:

Mai tare decat reclama cu fluturele? Un spot cu un baietel care il asteapta pe Mos Craciun face senzatie pe Youtube:

<span style="color:#f00;">Mai tare decat reclama cu fluturele?</span> Un spot cu un baietel care il asteapta pe Mos Craciun face senzatie pe Youtube:

Clipul de mai jos este considerat deja una dintre cele mai bune reclame din toate timpurile, la numai patru zile de la lansare.

Protagonistul este Lewis McGowan, un baietel simpatic in varsta de 7 ani care numara fiecare secunda pana la venirea Craciunului: se uita pe geam intruna, bate din picior a nerabdare, mananca tot din farfurie cu o viteza uluitoare, ba chiar incearca sa vrajeasca ceasul din perete ca sa treaca timpul mai repede.

Si, cand in sfarsit vine noaptea de Craciun, nu se duce val-vartej sa-si desfaca darurile primite de la parinti, asa cum ne-am fi asteptat. Motivul real pentru care baietelul isi dorea atat de mult sa vina Craciunul era altul! Nu stricam surpriza, uitati-va la clip si descoperiti singuri :)

Micutul Lewis a fost ales dintre alti 250 de copii pentru a aparea in reclama la magazinul online John Lewis, pentru care a filmat timp de 5 zile in Londra.

Realizarea clipului de mai jos a costat 6 milioane de dolari si, de vineri pana azi, are deja peste 600.000 de vizualizari pe Youtube:
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni