• PRO TV
  • Matthew McConaughey a dezvăluit în autobiografia “Greenlights” că a fost abuzat sexual în adolescenţă

Matthew McConaughey a dezvăluit în autobiografia “Greenlights” că a fost abuzat sexual în adolescenţă

Matthew McConaughey a dezvăluit în autobiografia “Greenlights” că a fost abuzat sexual în adolescenţă

Matthew McCounaghey ține prima pagină a ziarelor de când și-a lansat autobiografia. În “Greenlights”, actorul a dezvăluit că a fost abuzat sexual în adolescență.

 Actorul laureat cu premiul Oscar a povestit în paginile cărții sale că a făcut pentru prima oară sex la 15 ani, iar actul nu a fost consimțit. „Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie”, spune Matthew, potrivit Variety.

Tot în cartea sa de memorii, actorul dezvăluie că a fost bătut de către un bărbat și lăsat inconștient în spatele unei dube. În ciuda celor două episoade care i-au marcat adolescența, Matthew McConaughey spune că nu se consideră o victimă. „Nu m-am simţit vreodată o victimă. Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”, scrie actorul.

În “Greenlights”, actorul clasifică experiențele prin care a trecut cu ajutorul culorilor. Cele roșii sunt evenimentele care l-au făcut să se oprească, cele galbene să facă o pauză, iar cele verzi l-au făcut să avanseze. Actorul povestește că s-a ales "cu câteva cicatrici din acest rodeo al umanității", dar a învățat din toate lecțiile primite și a mers mai departe de fiecare dată. 

Matthew McConaughey a scris în carte și despre dragostea pe care i-o poartă soției Camila Alves, despre viața de familie sau despre relația tumultuoasă a părinților săi.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În plus, episodul 20: Iuliana Gaga, prietena Giuliei Nahmany, sare în ajutor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni