Mihaela Rădulescu dezvăluie cele mai mari provocări de la Masked Singer România sezonul 2

Mihaela Rădulescu dezvăluie cele mai mari provocări de la Masked Singer România sezonul 2

A fost gazda multor emisiuni televizate și a crezut că știe totul despre vedetele de la noi. La Masked Singer România, sezonul 2, Mihaela Rădulescu a avut parte de provocarea vieții în rolul de detectiv.

Fiecare om poartă o mască, fiindcă nu vrea să se dezvăluie lumii pe de-a-ntregul. În sezonul 2 al emisiunii Masked Singer România, care debutează joi seară la ora 21:30, la PRO TV, măștile fizice au adâncit misterul în ceea ce privește identitatea celor care au urcat pe scenă.

Înainte de debutul emisiunii, Mihaela Rădulescu a dezvăluit lucrurile care au solicitat-o cel mai mult la filmări.

A fost foarte enervantă situația de detectiv care nu e în stare să ghicească nici măcar sexul persoanei de sub mască. După primele două-trei măști în care nu mă prindeam dacă e femeie sau bărbat, am început să am mari îndoieli în ceea ce mă privește”, a declarat vedeta PRO TV, detectiv în sezonul 2 al show-ului Masked Singer România.

Până acum, în toate proiectele de televiziune în care a fost implicată a știut în permanență cine îi sunt invitații. Un pic de research înainte de fiecare emisiune a ajutat-o să înțeleagă tot ce trebuia despre persoanele din fața ei.

La Masked Singer România a fost taman pe dos: le-a aflat biografia, dar nu a putut ghici cine sunt invitații.

Am început să nu mai dorm noaptea, și nu glumesc. Stăteam noaptea cu fișe de personaj, pe care le făceam singură, cu toate indiciile primite, cu presupunerile pe care mi le notam, cu inflexiunile din voce, accent... ca să descopăr că multe erau piste false ale echipei de producție. Unele indicii erau bune, dar atât de îmbrăcate în metafore, încât îți era foarte greu să descifrezi. Cred că mi-au trebuit 7 emisiuni ca să înțeleg cât de în bălării sunt cu presupunerile”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Vedeta PRO TV face echipă cu Horia Brenciu, Inna și Alex Bogdan în rol de detectivi. Prezentatorul emisiunii Masked Singer România este Pavel Bartoș, care a dezvăluit că se simte ca James Bond.

De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar... nu știu pe cine”, a mărturisit Bartoș.

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să fii la curent cu tot ce e nou la Masked Singer România! 

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Dezvăluiri din culisele Masked Singer România. Află detalii inedite de la echipa de producție a celui mai secretos show

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni