Misterul face jocul! Urmărește indiciile, ghicește a doua mască de la Masked Singer România, iar noi te premiem


	Misterul face jocul! Urmărește indiciile, ghicește a doua mască de la Masked Singer România, iar noi te premiem
Citeste mai mult despre: Masked Singer, concurs Masked Singer,
Data: 26 Iulie 2021

Provocarea Masked Singer continuă! Urmărește indiciile din această săptămână, ghicește cine este cea de-a doua mască a show-ului și poți câștiga super premii.

O nouă mască este gata să fie descoperită! Fii cu ochii pe pagina de Facebook și pe cea de Instagram a show-ului Masked Singer, urmărește indiciile, pune totul cap la cap și ghicește care este a doua mască. Norocoșii se pot alege cu un Power Station XXL, set Masked Singer Summer Collection sau o trotinetă electrică.

Concursul se desfășoară pe site-ul misterul.protv.ro și pe conturile de social media ale Masked Singer România. În perioada 26-30 iulie, participanții trebuie să prindă indiciile despre a doua mască, afișate pe conturile de socializare Instagram și Facebook ale emisiunii. 

Primele două indicii sunt: “Sunt pufoasă” și “Viclenia mea este faimoasă”. Crezi că ai ghicit deja despre ce mască este vorba? Completează formularul aflat pe pagina misterul.protv.ro. Câștigatorul va fi desemnat în funcție de rapiditatea și corectitudinea răspunsului înscris în concurs. Numele câștigătorului va fi afișat pe site-ul misterul.protv.ro în 30 iulie 2021.

Vezi în materialul video de mai jos care a fost prima mască dezvăluită


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies