• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Misterul Mumei Pădurii se adâncește. Detectivii cred că e Maia Morgenstern, însă actrița își face apariția din public

Misterul Mumei Pădurii se adâncește. Detectivii cred că e Maia Morgenstern, însă actrița își face apariția din public

“Am ajuns la episodul 8 și am senzația că nu știți nimic despre mine, așa-i? Haideți să vă descriu cum arată o zi din viața mea! Sunt cocoșată și gârbovită, dar asta nu înseamnă că nu sunt la curent cu noile tendințe în poțiuni, leacuri și farmace! Și de câteva luni mi-am deschis și blog! Fac live-uri, din astea, din pădure. Mii de oameni sunt curioși să îmi vadă viața. Au și ce să vadă!”, spune Muma Pădurii.

Masca a cântat jazz, iar Alex Bogdan e convins că știe cine se ascunde sub mască. 

“Actrița care se ascunde acolo a jucat-o în musicalul Chicago pe Mama Morton și lucrul acesta mă face să mă întorc la un nume foarte drag mie și să spun, fără tăgadă, că în seara asta, la Masked Singer România, Muma Pădurii este Maia Morgenstern”, va spune Alex Bogdan. 

Spre uimirea tuturor celor prezenți, actrița urcă pe scenă și clarifică toate zvonurile pe care le-a auzit despre ea și acest personaj enigmatic. ”Nu, nu sunt eu Muma Pădurii!”, strigă actrița din public. 

De 7 ediții ne mănâncă viața! Nu știm cine este!”, îi spune Mihaela actriței. Horia Brenciu se gândește la Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, în timp ce Inna crede că sub mască ar fi Oana Pelea. 

Vezi mai multe în momentul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni