• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Moment fără precedent la Masked Singer România! Maia Morgenstern urcă pe scenă și adâncește și mai tare misterul unei măști

Moment fără precedent la Masked Singer România! Maia Morgenstern urcă pe scenă și adâncește și mai tare misterul unei măști

Moment fără precedent la Masked Singer România! Maia Morgenstern urcă pe scenă și adâncește și mai tare misterul unei măști

Timp de opt săptămâni, enigmatica Mumă a Pădurii i-a făcut pe detectivii Masked Singer România să pună cap la cap indicii, să-i asculte cu atenție vocea și să caute tot felul de piste. 

Joi, de la ora 21:30, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor avea parte de un moment fără precedent în istoria acestui show. 

Actrița Maia Morgenstern, cea care a fost nominalizată de cele mai multe ori ca posibilă variantă pentru vedeta care se ascunde sub masca Mumei Pădurii, va urca pe scena Masked Singer România și va adânci și mai mult misterul din jurul acestui personaj.

Imediat după ce Muma Pădurii își va încheia prestația, Alex Bogdan va spune că sub această mască enigmatică s-ar putea afla chiar Maia Morgenstern, o variantă pe care au vehiculat-o și ceilalți detectivi de-a lungul celor 8 săptămâni. ”Actrița care se ascunde acolo a jucat-o în musicalul Chicago pe Mama Morton și lucrul acesta mă face să mă întorc la un nume foarte drag mie și să spun, fără tăgadă, că în seara asta, la Masked Singer România, Muma Pădurii este Maia Morgenstern”, va spune Alex Bogdan. Spre uimirea tuturor celor prezenți, actrița va urca pe scenă și va clarifica toate zvonurile pe care le-a auzit despre ea și acest personaj enigmatic. ”Nu, nu sunt eu Muma Pădurii! Alex Bogdan, recunoaște...”, va spune actrița joi seară. 

Muma Pădurii despre detectivii Masked Singer: ”Mă amuză că mi-ați spus de câteva ori numele în emisiune, așa că sunteți pe drumul cel bun... drumul pierzaniei, normal!

Apariția acesteia îi va bulversa total pe cei patru detectivi, care vor trebui să caute și mai mult prin indiciile personajului pentru a descoperi cine se ascunde sub mască. În edițiile trecute, Muma Pădurii le-a spus detectivilor că este o persoană care a lăsat urme adânci în sufletele muritorilor: ”Cu vocea n-am făcut niciodată mare lucru, chiar mă mir că am ajuns atât de departe și nu am fost nevoită să depun prea mult efort. Oi fi eu Muma Pădurii, dar prezența mea a lăsat urme adânci în sufletele muritorilor și niciodată nu pot spune că oamenii m-au uitat. Dimpotrivă! Ce mă amuză e că mi-ați spus numele de câteva ori în emisiune, l-am auzit și pe holuri. Așa că sunteți pe drumul cel bun... drumul pierzaniei, normal! Hahaha!”.

Cum vor reacționa detectivii când își vor da seama că cele mai bune teorii sunt spulberate, dar și ce alte nume vor nominaliza, aflăm joi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Masked Singer România.

Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro.

Masked Singer România – Masca jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni