Panda și-a dezvăluit identitatea. Cine este vedeta care s-a aflat sub costum la Masked Singer România

Panda a fost primul concurent din finala Masked Singer România care și-a dezvăluit identitatea. Surpriza a fost una imensă, iar sub costumul lui Panda s-a aflat Mircea Radu. 



- Vorbește-ne despre masca ta. Cât din acest personaj ești tu?

- Panda… :). Un personaj foarte simpatic. Am din el ludicul și pasiunea pentru muzică. Altfel, nu sunt nici grăsun, nici vegetarian, ascult hip-hop, dar nu mă dau în vânt, nu am lanțuri groase din aur cu dolarul-medalion, nu îmi plac brizbrizurile și nici hainele strălucitoare. Mai mult n-am decât am din Panda, cel de la Masked Singer :)

- Ți-a fost greu să cânți și să dansezi costumat din cap până-n picioare?

- Nu a fost ușor deloc. Costumul avea cred 15 kilograme, toată burta aia era din burete presat, pantalonii îmi erau foarte largi și trebuiau prinși cu un sistem special, cu multe ace de gămălie la spate - dacă s-ar fi deschis unul în timpul dansului, mi-ar fi intrat în carne. Peste toate astea, capul ursulețului Panda care era o cască de bicicletă pe care se construise întreaga mască. Gândește-te cum e să dansezi grațios, armonios, pe ritm, cu o cască de bicicletă pe cap. Atunci când cântam, microfonul trebuia dus la gură, dar nu la gura mea ci a lui Panda, pentru a da senzația că el cântă, care era undeva în zona frunții mele. În plus, căldura… Să fii îmbrăcat așa, să dansezi, să fii pe scenă sub reflectoarele alea care degajă căldură…, n-a fost chiar simplu. Dar a meritat. A fost o experiență foarte bună!

- Ce indicii te-au dat de gol? 

- O… Au fost multe - de la cuvinte-cheie gen emoție, scris, fotografie, scenă, tobe, până la timbrul meu vocal (mai ales când am cântat în română), toate au fost indicii clare. Știam că Horia Brenciu se va prinde, ne cunoaștem de peste douăzeci de ani, nu avea cum să nu… Problema era când o va face, nu dacă. :)

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni