• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Pinguinul și Cameleonul au ajuns la Untold. Vânează în continuare măștile din cadrul festivalului și câștigă super premii

Pinguinul și Cameleonul au ajuns la Untold. Vânează în continuare măștile din cadrul festivalului și câștigă super premii

Pinguinul și Cameleonul au ajuns la Untold. Vânează în continuare măștile din cadrul festivalului și câștigă super premii

Am dat startul unui super concurs! Măștile de la Masked Singer România merg anul acesta la Untold și se vor plimba prin festival și, dacă le suprinzi într-o fotografie, poți câștiga super premii.

Găsește una dintre măști, fă-i o fotografie și posteaz-o pe InstaStory sau pe profilul personal de Instagram, cu hashtagul “#FindTheMask” si cu tag paginii de Instagram @maskedsingerromania. Vestea bună este că te poți înscrie de mai multe ori în concurs, însă trebuie să postezi fotografii diferite. 

Concursul are 5 premii. Fiecare premiu constă într-un set alcatuit din hanoracul oficial “Masked Singer România” și un abonament valabil un an pentru platforma VOYO. Află mai multe din REGULAMENTUL CONCURSULUI.

Pinguinul și Cameleonul au fost deja la Untold

Pinguinul a încercat deja zonele instagramabile, a dat interviu, a făcut poze cu fanii, a vizitat un iglu, s-a întâlnit cu Andra Gogan și s-a împrietenit cu Liliana Curea. Nu știm cine este sub mască, dar știm sigur că festivalierii l-au îndragit pe simpaticul PINGUIN. Il vedem joia viitoare în episodul 2 Masked Singer. 

Dacă te afli la festival și îl găserști, urcă poze pe Instagram cu #FindTheMask și poți câștiga kitul oficial “Don’t Talk to Me” și un abonament VOYO pe un an

Cameleonul a ajuns și el la Untold, și a fost la concert lui TYGA și al lui TUJAMO. A dansat, s-a plimbat prin festival însotit de vigilentii bodyguarzi și, deși pare dur, s-a imprietenit cu fanele lui din Brazilia.

Alte trei noi măsti își fac apariția astăzi. MUMA PADURII, PISICA si PAPAGALUL sunt cei care astazi vor petrece în festival alaturi de cei care au venit la Cluj. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni