• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Pisica, Papagalul și Muma Pădurii au ajuns la Untold. Vânează măștile de la festival și câștigă super premii

Pisica, Papagalul și Muma Pădurii au ajuns la Untold. Vânează măștile de la festival și câștigă super premii

Pisica, Papagalul și Muma Pădurii au ajuns la Untold. Vânează măștile de la festival și câștigă super premii

O nouă zi de festival, noi șanse să câștigi super premii dacă te întâlnești cu măștile de la Masked Singer România. 

După Pinguin și Cameleon, le-a venit rândul Pisicii, Papagalului și Mumei Pădurii să se distreze la festivalul de la Cluj. Dacă le suprinzi într-o fotografie, poți câștiga super premii.

Concurs Masked Singer România. Iată ce trebuie să faci:

Găsește una dintre măști la festival, fă-i o fotografie și posteaz-o pe InstaStory sau pe profilul personal de Instagram, cu hashtagul “#FindTheMask” si cu tag paginii de Instagram @maskedsingerromania. Vestea bună este că te poți înscrie de mai multe ori în concurs, însă trebuie să postezi fotografii diferite. 

Concursul are 5 premii. Fiecare premiu constă într-un set alcatuit din hanoracul oficial “Masked Singer România” și un abonament valabil un an pentru platforma VOYO. Află mai multe din REGULAMENTUL CONCURSULUI.

Pisica, Papagalul și Muma Pădurii au ajuns la Untold

Fii cu ochii în patru și poți câștiga super premii! Pisica, Papagalul și Muma Pădurii se plimbă deja în marea de oameni de la Untold. 

Pentru că e o fashionistă convinsă, Pisica a fost fotografiată la standurile de Beauty&Fashion, în timp ce Muma Pădurii și-a găsit o ciupercă pe care să o adauge la colecția ei. 



Papagalul i-a impresionat pe petrecăreți și a făcut nenumărate selfie-uri. El este însoțit în permanență de bodyguarzii Masked Singer România. 

Înaripata a avut și un mesaj pentru fanii emisiunii. El a transmis că în ediția de joi, de la ora 21.30, trebuie să fim pe fază pentru că un mare secret va fi dezvăluit. Așadar, nu rata joi, 16 septembrie, o nouă ediție Masked Singer. 

Azi, de la ora 19:00, toate măștile vor fi la festival

Azi, de la 19:00, toate măștile vor fi la festival. Dacă le vezi, fă-le o poză, urcă fotografia pe instagram cu #FindTheMask și poți câștiga kitul oficial “Don’t Talk to Me” și un abonament VOYO pe un an de zile.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni